- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
нее ...
Правила ли си свирки ? / Правили ли са ти свирки ?![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
Не съм ..![]()
На колко години си![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
оо много кофти въпрос![]()
16
ти?
Never back down !!
19![]()
опипвали ли са те на обществени места и ти опипвал/а ли си?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
ъмм точно на обществени неама имаше хора при нас ... и за 2те да
![]()
![]()
.....
![]()
![]()
ли са те ?
![]()
![]()
Момиче съм !
Правил съм секс на обществено място, for God's sake. Иначе, да.. ако е тъмно много обичам да се отдавам на ласки![]()
Защо не си се къпал днес?!
защото ще се къпя кум 3-4
защо ме питаш този тъп въпрос?
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Защото станах преди 20 минути и чакам да се стопли водата.
Наранени ли са ти колената?
Колко кофти въпрос ...![]()
Да .. от падания като малка ..
имаш ли мръсни мисли към някоя твоя много добра приятелка .. или някой твой много добър приятел ?
![]()
![]()
![]()
Момиче съм !
А имам към някои приятели ...![]()
Девствен/а ли си ?![]()
Момиче съм !
Не.
Ти ?
ндамм
трева пушиш ли ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не
правил/а ли си секс в кола?
Храната и водата може и да са достатъчни за да дишаш, но адреналинът може да спре дъхът ти и единствено за това си струва да живееш!
Не. Нямам и желание, защото е твърде тясно.
Секс на открито - за или против?
колкото по тясно толкова по бясноПървоначално написано от Thrombocyte
по скоро против
а ти?
Храната и водата може и да са достатъчни за да дишаш, но адреналинът може да спре дъхът ти и единствено за това си струва да живееш!