- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
не си мисля такива неща в момента
как си ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
супер малко см се сванала :Дд
кога за последно си ходи на село?
преди месец,защото ходих на море
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
в събота се варнах и тази събота пак си заминавам .. :д
как искара на морето някоя нова забивка..?
Не.
Изповръщал/а ли си червата си от много..много алкохол !
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
само веднаж.. състоянието ми беше тежко .. ;дд ти?
Да, преди година-две и оттогава не съм близвал сериозен алкохол.
Ти?
повръщала съм да ама не от много много алкохол
от къде си ?
Монтана
ти?
Варна
Размера има ли значение?
Има.
Колко пъти седмично правиш секс (приблизително ест) ?![]()
по принцип 2-3,но вече ще са 0
Кога последно плака за момче/момиче ?
преди 2-3 дни![]()
Някога наранявал/о ли те е момче/момиче ?
Физически не.Много хора ме смятат за емоционален инвалид, но може да се каже, че ми е било доста гадно от постъпките на някои хора.
Теб?
да
Какво най-често гледаш по телевизията ?
филми
Мразиш ли някого от сайта ?
'мразя' е силна дума, просто някои са ми безразлични, понякога дразнещи
ти?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не мразя никои от сайта![]()
С какви извинения досега си отказвал/а секс на свой партньор? Ако не си - как би се извинил/а пред него/нея ?
am in ma period
ти?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
май не съм отказвала до сега , но ако се наложи ще му кажа какво ми е. все нещо трябва да ми има, за да не искам, предполагам ще ме разбере.
същото?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Мисля, че ще си кажа направо, но определено няма да лъжа, че съм в цикъл ..
Вземала ли си Ескапел? (приятелката ти вземала ли е?)
не
ти?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3