- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
....
Колко пъти на ден си мислиш за секс?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
оф ае престани има си тема за всичко там пиши или в кофата
Колко пъти на ден си мислиш за секс?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да ние селяните сме такива нахални![]()
е в това![]()
Повръщал/а ли си върху някой?
Слава богу не![]()
а ти?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и аз не съм. . а някой повръщал ли е в/у теб?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
и аз ще кажа така "Слава Богу не"
искала ли си да правиш секс с гаджето на най-добрата ти приятелка ?
не
а ти ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не![]()
а ти ?
не![]()
би ли те било срам да признаеш, ако на 30 години все още разчиташ на родителите си за пари?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
не
а теб ?
да
любима поза?
нямам
с колко момчета/момичета си спал/а до сега?
едно момче
ти ?
Де да знам
А ти ?![]()
нИКОГА
Ти ?
преди 2-3 дена
късали ли сте презерватив?
Не.
Ти ?