- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Не.
Прощавал/а ли си изневяра?
да
а ти?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не.
Случвало ли ти се е да ти поискат телефона и ти преди да го дадеш да изтриеш някой неща от него?...
Да..
отхвърлял/а ли си даден чокек заради външният му вид?
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Само заради външния вид не, но и той е бил фактор.
А ти?
ами сложно е в момента ..
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
1-2
ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
1-път
на колко години прави секс за първи път?
theo <333
14
а ти правила ли си ? ако си на колко беше ?
на 14 ами ... бях влюбена в това момче ( поне така си мислех) много се срамувах в началото,но ми беше много приятно и хубаво,а и нямаше никакви изцепки ...
влюбена ли си ?
чак пък влюбена не
самозадоволяваш ли се ?
Не.
Би ли си направил/а татуировка с името на гаджето ти?
Не, не вярвам на никога колкото и да го обичам, че няма да ми разбие сърцето и ако това стане не ща да си се разхождам с името му.![]()
Би ли признала на момче ако го харесваш или ще чакаш той да направи първата крачка?
ще чакам той да направи първата крачка![]()
девствена ли си?
theo <333
Да.
Целувал/а ли си се с 2 момчета/момичета за един ден?
не
псуваш ли много?