- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
На 14...![]()
А ти???
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
девствена съм
а ти?
не
готова ли си да го направиш ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
прочети въпросаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
пт: готова съм![]()
...
Имаш ли секс принадлежности?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ти не беше ли на 13Първоначално написано от an0niimka
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
отговори на въпроса![]()
Първоначално написано от bubkaa93
![]()
НЕ![]()
Колко ти е дълъг или колко си дълбока![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
[quote="YoungBloodZ"]девствена съм
аха..щом казваш![]()
...
как се казваше първото ти гадже?![]()
theo <333
Абе не пропускайте въпросите ВЕ ЕЙ![]()
sapphire5![]()
Иван май![]()
![]()
а твоето ?
ъ първотоПървоначално написано от bubkaa93
![]()
Калоян
а сегашното ,ако имаш такова?
theo <333
Янкоо![]()
а твоето ?
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
пт: нямам, а ти?
Не съм на 13... Нещо си се объркал...Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
аа, странна работаПървоначално написано от an0niimka
![]()
sapphire5![]()
Мхм...Първоначално написано от awerw
![]()
Момиче съм! xD
Вие пък всичко сте объркалиНямам.
Първата ти оценка?
awerw♥
Ъъъ...5
Ядеш ли лайна, пич?![]()
мхм![]()
правили ти се секс ?
Не много.
Правил/а ли си,или правили ли са ти "анилингус" ?![]()
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
олее това е доста лично![]()
а ти правил/а ли си,или правили ли са ти "анилингус" ? ;d