- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Не
Прашки или боксерки?
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
Боксерки.
Ти?
Май само с теб се разпитваме в тая тема,другите гледат сеир![]()
![]()
![]()
Боксерки
Май, майхора без работа
пила ли си кафе вече ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Имам доста ама ...
Имаш лично purple00
По-голямо момче или по-малко - за секс?
така ми прескочи въпроса хахах ;d
по-голямо момче
ти?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
момче съм сорка ;d
имаш ли дилдо
ne
Кога го направи за пръв път?
На 14
С колко най-голям си го правила?
да е бил с 5-7 години по голям от мен ама не съм сигурна ;d
Правил/а ли си анален?Ако да били пробвал/а пак ?Ако не, искаш ли?
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-15-2012 на 08:33
Анален ли? Не
Кога беше първата ти свирка![]()
мисля,че бях на 17 ;d
при теб ?
Не
Обичаш ли да те лижат?
ами няколко ;d
в цикъл ли си ?![]()
Не :d
С коя известна личност би искала да го направиш, ако имаше шанс?
Ммм Вин Дизел, Раян Гослинг, Уилям Леви и още някой.хахах
Ако ти или приятеля/ка ти има гинекологичен проблем и трябва да пиеш лекарства известно време, колко би изчакал момичето (за момче) и кое е по-важно секса или здравето ти, т.е би ли пуснал на приятеля си с риск лечението ти (за момиче)?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Колкото е нужно ще изчакам .. разбира се по-важно е здравето т.с не бих му пуснала докато не се оправи
ти ?
Да, и аз ще изчакам. Кофти ще се почувствам, ако ме одрежат, заради това.
Пускал/а ли си пари за просяци?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да. Пускала ли си на просяк(нямам предвид клошар)![]()
Не. хахаха
Би ли играл/а гол покер с непознат?