- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
естествено че не :d
каква ти беше реакцията,физиономията,нз разбирането или ддз когато видя за 1ви път член от противоположния пол :d егати как го измислих :d понякога се изумявам на мойте способности :d
Много тъп въпрос .. каква ми била реакцията,когато съм видяла за първи път хуй амии когато го видях за първи път на ''живо'' знаех как изглежда и не се изненадах .. Как да ти отговоря на въпроса не знам
Интересно ли ти е какво е усещането да свършат в теб или да свършиш в някой ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ходя с бельо, ако това питаш.
Фетиш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
нямам фетиш в момента ;D
Кое е най-голямото предимство на жените пред мъжете?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
амиии нз те си знаят
опиши част от обстановката в която си в момента ?
Новата ми все още разхвърляна стая.Загасена лампа само лаптопа свети
Опипвали ли са те на улицата?
Последно редактирано от bad__girl : 04-16-2012 на 20:19
амии правили са ми орална вечерта на една пейка
предложи нещо нестандартно
Да си съблечеш бельото без да свалиш панталона.
Възбуждаш ли се лесно?
да :d егати идеята
вибратор??? имаш ли използваш ли искаш ли да използваш??
ами да харесвам я ама няма коя да я прави гаджето е далеч чак след 1 сед ще се видим
амм колко чесот мастурбираш и мастурбираш ли изобщо ?
Последно редактирано от Rad00oo : 04-16-2012 на 20:47
2-3 пъти седмично.
Заглеждал ли си се по майката/бащата на свой приятел?![]()
Gledaii kak jiweqq *
Не
Как според теб е по-хубаво, ти отгоре или той отгоре?
Аз отгоре.
Секс за пари?
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
не
кога за последно ти дойде ?
вчера.хахах
кога за пръв път си купи презервативи?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
16-17 .. не помня точно ;d
На кое животно би оприличила характера си?
ммм бих казала, че се придържам и отговарям на животното, отговарящо ми според китайският хороскоп, т.е глиган.
ти?
Елен ..
Имаш ли гъдел?
не.
а ти? 123456
на някои места ;d
Ревнивa ли си?
за мен лично приятели и приятелки ме опреличават на много ревнив
в момента си обвързан/а необвързан/а???
Последно редактирано от Rad00oo : 04-18-2012 на 07:52