- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
да
Защо когато жените спят с много мъже са курви, а когато мъжете спят с много жени са .. да кажем готини ? ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Защото са остарели разбиранията вече.
С презерватив или без?
без ....пия противозачатъчни.защото имам голяма вяра на тях ;D
Мислиш ли, че човек трябва да е изпитал огромна болка, да я е преживял и преборил, за да се изгради като силен и борбен?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да... аз съм пример
вярваш ли в господ
Не,атеист съм.
Секс другарче или сериозна връзка?
секс другарче ;D
Играл/а ли си си с кукла барби? ;D
Да
Напивал ли си се толкова, че да не помниш кво се е случило?![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Не, не си падам по тези напивания.
Обяснявал/а ли си се в любов?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да
ти ? .....
Сериозно, не.
Ако забременееш сега, ще родиш ли детето и съответно ще го отгледаш ли?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
никога не си се обяснявала в любов на някой така ли ? лол ..
Да бих родила детето и бих го отгледала
влюбена ли си в момента ?
Ми не съм по простата причина, че не съм била истински влюбена, за да кажа, че е любов и съответно да се обесня в нея и да я докажа. Иначе харесванията и тия от рода "обичам те, бебе" в 6 клас, да много пъти.
Не, не съм влюбена.
Имала ли си връзка без секс?
да
правила ли си секс ?
Правил съмне сте само вие двете в този форум
Какво мислиш секса удоволствие или задължение в една сериозна връзка ли е ?!!?
Зависи до каква степен сте си умръзнали или не?
Би ли правил секс с човек от твоя пол?
Не!
За или против Аналния секс без клизма ?!?
Еми...ЗА,не винаги има възможност за клизма.
А ти за или против?
50% - 50%![]()
Донякъде ЗА до някъде Против ...
Както ти спомена Не винаги има възможност за клизма но когато има възможност според мене трябва да се използва да няма гафове
Целувал/а ли си с език някой от противоположния пол?
Последно редактирано от K.KaramiteV : 04-23-2012 на 19:44
Все още не съм пробвал Анален ще му дойде времетоПриятелката ми не е готова а и не настоявам чак толкова много
Имаш ли любима част от партньора си ?
Последно редактирано от K.KaramiteV : 04-23-2012 на 19:56
Еми малка съм още...
Целувал/а ли си с език някой от твоя пол?
Не.
Най-лошо качество в един човек?
Не
Какво не би направил/а в леглото?
Нещо, което не искам?
а ти?