- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Не, има време да опитам и това някога. -.-
Ти?
Не.
Какво искаш да направиш в живота си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не ти разбрах въпроса,но бих искам да си живея живота си пълноценно![]()
Колко често се къпеш?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
2 пъти в годината
Кога за последно те опъваха?
Мене не са Хахахах
Колко алкохол най-много си изпивал/а ?
оо не зная,но аз не пия много ..
Кога последно мастурбира ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
В момента с 3-тата ръка
Колко са готини циганите?
Колкото може да са готини за цигани.
Би ли имал/а връзка с турчин/туркиня? /не говоря да е ром/ка. мисля, че правите разликата/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Онзи ден
Смърди ли отдол?
Не, а ти? 12345
От известно време не...
Не
Случвало ли се е да не си се къпал/а в продължение на дни?
Дълги разстояния, успявам.
а ти?
Не съм за, не съм и против. Не пуша, не ми пречи цигареният дим. А за другите - всеки сам си носи кръста.
Напивал/а ли си се до неузнаваемост?
Да
Кога за последно намокри гащичките?
Не скоро. А ти?
Кво е туй хигиена?
А ти?