- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
моляя ;D без ..
сънуваш ли мокри сънища ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
вече не
колко често мастурбираш ?
Никога ...
Изневерявал/а ли си?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и да и не... и аз не знам ;d
с кой известен искаш да правиш мн груб секс ;d
уаууу, добър въпрос, мда. ;д Вин Дизел първо, другите могат да почакат.
А ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
меган фокс ;d
кой мразиш / кой ти е антипатичен и най-симпатичен във форума ?
Аз не мразя, но има туктаме някой антипатичен. Симпатични - няколко. По-обстойно - ти.
А на теб?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
D1esel, psycho ли къв беше - мазните олигофрени, иначе повечето от фъна - ти, бубка и така
мразиш ли някой ?
Не
ти ????
ужасно много хора...
изпитвал/a ли си истинската любов ?
ми наща няколко пъти без да усети баща ми, иначе не ;d
възбуждаш ли се от грозни хора с яки тела ?
не
а ти ? ...
зависи... ;d
най-перверзното нещо което си правил/a
няя ти кажа ;d не е мястото
оставал ли си на заварка ?
Последно редактирано от bubkaa93 : 03-14-2012 на 19:51
оставал ли си на поправителен изпит ?
не ;d
най-тъпото нещо дето си правила ?
от къде да знам ;d може би да оставя приятел в труден момент,а сетих се и за друго,но няма да го коментирам тук ..
а ти ?
да кажа 2 думи, които ми съсипаха живота
предавали ли са те приятели ?
да
а теб ?
да
гаден ли е живота според теб ?
Не, живота е просто такъв какъвто си го направиш, от теб зависи дали ще е гаден или не. Моят не е.
Случвало ли ти се е да се спънеш от разбити плочки и да паднеш? (ако си от софия въпроса е риторичен, но както и да е)
не... само съм се спъвал но не съм падал
можеш ли да караш кола ?
Ох, не, ама ще изкарам шофьорски, мерак ми е.
Возил/а ли си се на мотор?