.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

По нещо за момичетата : ))))

ПО-ДОЛУ- СНИМКИ!

Здравейте симпатяги! За съжаление сайтът не разрешава на нови потребители да постват линкове, за това ще се опитам да опиша накратко какво точно предлагам. Който желае нека ми пише, пращам снимки. : )
    Дрехите съм ги обличала точно 2 пъти- 1 път в пробната и 2рия- за снимките, които съм направила специално. Високите обувки ги купих за един абитурентски бал, но не ми трябват вече, защото не нося токове. При интерес пишете на лично : ))))

Много кофти, че не мога да кача снимки, но все пак не се притеснявайте да пишете.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    качи ги в prikachi.com и на линковете остави интервали
    No need to ask
    He's a smooth operator

От къде си?
    Shh...<3

София : )

Момичета, продавам и силиконов сутиен!!! Ако не сте чували- това са 2 силиконови чашки, които държат бюста без презрамки, без гръб, просто 2 чашки. Все още не е станал особено популярен, но точно за лятото е перфектен. За съжаление на мен ми се оказа малък, а по-голями размери няма : ( . По принцип струва 40-50 лева. Продавам го за 20. Пишете за повече инфо, ако се интересувате!

Град
    Свиленград/Пловдив

Голям фен Аватара на albi951

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

http://prikachi.com/images.php?images/853/3544853e.jpg

И аз я взимам за 10лв.От София съм.

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от nvm21
    Момичета, продавам и силиконов сутиен!!! Ако не сте чували- това са 2 силиконови чашки, които държат бюста без презрамки, без гръб, просто 2 чашки. Все още не е станал особено популярен, но точно за лятото е перфектен. За съжаление на мен ми се оказа малък, а по-голями размери няма : ( . По принцип струва 40-50 лева. Продавам го за 20. Пишете за повече инфо, ако се интересувате!
    Кой размер са ?

@krisence писала съм ти ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си