- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сайтове за необвързани
От много време си задавам един въпрос и немога да намеря отговор. Има много хора който са заети с бизнес , работа и т.н. Има ли сайтове освен тези които знаем който да бъде само за необвързани хора? Да се организират срещи м/у тях и там всеки да намира своята половинка .Ако се сещате за такъв споделете , ще ми бъде интересно да го разгледам
gepime
gepime ? Макар че се съмнявам да си намериш 'половинка' ,най-много неангажиращ секс. Пък и след като си толкова зает/а ,от какъв зор ще си търсиш човек ,на когото няма да можеш да обръщаш внимание ?![]()
Ти си знаеш ,де ,мен винаги са ми били много противни подобни сайтове - не заради самата идея ,ами заради обитаващите ги
Е то тези от типа на гепиме и аха даже не съм влизала никога. Имам предвид някой сайт само за сериозни хора над 20 години поне.
^ Ами... запретваш ръкави и създаваш един такъв сайт.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Сайтове такива колкото искаш.. Толкова ли ти е трудно да напишеш "сайтове за запознанства" в гугъл ? Ехх.. тоя мързел голяма болест...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нали знаеш , че жените над 20 не си падат по тийнове ? Освен , ако не са над 40 , или не са мъже.Първоначално написано от seecret
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мисля , че не ги посещаваме защото навсякъде е пълно само натегачи и гпупави свалки, ето затова търся нещо различно с по-сериозни хора(който работят но нямат време за дискотеки и т.н ). Както и да е ....![]()