- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- IQ тест
http://papagal4e.com/iq-test.html това е IQ който го реши да напише колко точки е получил и да стане нещо като класация.Аз имах 126 точки![]()
![]()
180
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
126![]()
lol, не че искам да те обидя или нещо такова, ама на мен горе на теста ми изписа ето това :Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Време: 45 минути
Максимален резултат: 160
Така че... хммм ? xD
Аз изкарах точно 130, с 5 минути смятане на последната гадна задача за рибата xD
тоя IQ тест изобщо не е реален... Изкарва всички някакви генииа и истинските IQ тестове нямат максимален брой точки
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
134
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
132.
@Colouring - Вероятно, но пък е приятен![]()
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
134![]()
110![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
138Жалко,че не е истински.Бих искала да се пробвам на реален.
I`m a dancer and that`s who I am.
-Ама аз не бях толкова пиян
-Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"
147![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Вашето IQ = 138
Не знам какво и е гадното на тази за рибата, задача за 3ти клас е :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ае земи го махни тоя тест е измислен...няма да кажа колко изкарах.
The time's for sobieski
Това е по-важно.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
185 ЛОЛ
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не се отваря страницата![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (