.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Как да накарам цикъла ми да дойде по-бързо?!

Моя проблем е следния.. преди два дни (сряда) трябваше да ми дойде цикъла, а по-принцип всеки месец ми закъснява по ден-два. А другата седмица искам да отида на почивка за една седмица г/д, където да мога да правя секс с едно момче. Не че ми пречи, но не искам тогава да съм неразположена. Може ли да ми кажете някакъв начин, при който да ми дойде възможно най-скоро.

Banned Мега фен

Re: Как да накарам цикъла ми да дойде по-бързо?!

не знам, но ако ти дойде евентуално 2-3 дни преди почивката пий на ден по 3-4 витамин С и мисля, че ще ти спре или поне ще намали - при всеки е различно

Повече от фен
    вариш обелки от лук или чесън беше не помня смис бъркам ги и така веднага ти идва поне при мен .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Има специални хапчета, които могат да забавят или ускорят цикъла ти. Попитай в някоя аптека
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На колко години си?
    Ако ти закъснява пробвай метода с горещата вода в областа под корема (;д ) или прави мнооого коремни преси.При мен става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си