.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: закъснява

закъснява

начи... на гаджето ми цикъла и е нередовен по принцип .. ии е от 19 до 22 дена.. смис на 5ти е бил 19-тия ден .. неска би трябвало да е последния .. ноо все още не е дошъл и се притесняваме .. какво може да е станало въпреки че винаги с презерватив сме действали .. някой по компетентен по темата ако може да изкаже отговор ;]]

При положение, че сте използвали кондом и сте сигурни, че не е имало акт при който има риск да забременее, то притесненията ви са безпочвени. На колко е години приятелката ти?

Banned Мега фен
    и аз да добавя още един въпрос .. от колко време й идва ? т.е. преди колко време й е била първата менструация ?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Акъл и мензис не дойдат ли навреме, не ги чакай.
    Welcome to the Jungle...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ще дойде, споко. Интересното е, ако наистина й е толкова нередовен дали всеки месец ще пускаш теми..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    При положение, че сте използвали кондом и сте сигурни, че не е имало акт при който има риск да забременее, то притесненията ви са безпочвени. На колко е години приятелката ти?
    на презервативите пише обикновено от 94 до 98 % сигурност => на 100 акта има от 2-6 рискови
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    на презервативите пише обикновено от 94 до 98 % сигурност => на 100 акта има от 2-6 рискови
    По тази логика аз трябва да имам към 100-200 деца и още толкова аборта..

1 аз какзвам какво пише 2 нали си наясно с факта че овулацията ти е едва 24 часа в месеца през които да правиш секс шанса е малък а шанса точно тогава да попаднеш в тия 2-6% е още по малък но колкото и да е малък никога не трябва да се изключва от уравнението за да няма изненади
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Няма поводи за притеснение... Ползвали сте презерватив, нередовен и е цикълът обикновено... За какво се притесняваш ..
    Най-малкото, че цикълът може да закъснее от стрес, болести и други подобни ... Успокойте се и двамата, защото може да и закъснява точно от това притеснение..

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    1 аз какзвам какво пише 2 нали си наясно с факта че овулацията ти е едва 24 часа в месеца през които да правиш секс шанса е малък а шанса точно тогава да попаднеш в тия 2-6% е още по малък но колкото и да е малък никога не трябва да се изключва от уравнението за да няма изненади
    Яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си