- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Да ви е честита и с повече положителни емоции. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Липсва ми .. нямам търпение да го видя пак ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^^Благодаряя![]()
![]()
![]()
По темата: Засега съм добре..на обяд се прибрахмее и сега се радваммм на вкъщии![]()
![]()
Айде да решаваме къде ще ходим на море,че лятото ще свършии..![]()
Днес беше много хубав ден.Гледахме домашно кино, нахранихме тарантулата с 2 щурчета (беше епик картинка как хвана едното, започна да го поглъща и да танцува с него.
![]()
Радва ме всяка минутка в неговата компания, въпреки че понякога е напълно невъзможно да се излезе на глава с него.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чувствам се ужасно. Меко казано. И всички, на които мога да споделя, са нанякъде... Прекрасно.
Чувствам се... сама.
Dead Inside.
http://www.vbox7.com/play:08b19013 - няма равна... просто... няма.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Залязвам.. писна ми да седя на тоз лаптоп.. уффффф искам си компютътаааа .. много тъжно... ще ям.. ще си направя тренировката, ще си я чуя и лягам.. много празна ра'ота..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Трябва да се епилирам и после да се чуя с лайното... Бахти, притеснявам се да нося толкова светли дрехи... дано утре не ме порицаят публично. Оффф... и бях обещала на някого да си упражня духовата музика... заеби. Пропуснах си живота с тоя сериал...![]()
Добре.![]()
Още 10 мин и ще излизам,дано си изкараме добре.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
http://www.youtube.com/watch?v=EEuQU6a90Pc Таз песен не мога да спра да я слушам неска бях увеличила колоните на МАХХХХХХ... Беше сравнително як ден, въпреки разкарването !!!
Гадното, е че шибаният нет само прекъсвААААААААААА![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Йеййй .. днес супер яко си изкарах на басейна, но малко ме е срам за преди това. :Д .. но мина супер.. сега да се намери и някой който да ми завърти главата да не ми е толкова тъпо лятото.. Толкова много исках да дойде.. ама не ми се иска и училището да започне.. Понеделник заминавам на море.. юхюхюю.. :Д дано да срещна някой там![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Страшно ми липсва.
Не мога да осъзная как ми завъртя ума така набързо :с
Не мога да го имам,и това ме вбесява..
Иначе всичко що-годе е добре..))
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Много се радвам за него! И малко ме е страх..
Несигурна![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
ХОХОХОХОХО ПО-ЗЛЕ В ЛЮБОВНА ГЛЕДНА ТОЧКА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ!!! АЕ
АКО ЕДНА КУРВА ОТ ФОРУМА ГЛЕДА ДА СЕ КЕФИ... И ДА ТИ КАЖА САМО ЕДНО НЕЩО - ТИ СИ ГАДНА КУРВА ЩЕ ТЕ УНИЩОЖА
хЪх...
Чувствам се отватително.
Всеки на който някога съм държала си тръгна ... Нямам сили да се боря повече...И да ТОЙ успя да ме съсипе или по точно...няма какво да съсипе вече...
Отватих се от себе си ,че съм го искала,че е значел нещо за мен..
Абсолютно всеки ме предаде...и си тръгна...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
ЕДИНСТВЕНОТО ИСТИНСКО НЕЩО, КОЕТО Е НА ТАЗИ ПЛАНЕТА СЪМ АЗ!
хЪх...
Първоначално написано от Hilary_
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Имам натрапчивата нужда да съм добра. Малко е странно.
И все пак за нищо не съжалявам.
Искаш ли да ти кажа нещо? От много време съм добър... дори не пазя баланс между добро и лошо... ПОЛЗА НЯМА>Първоначално написано от TheNewReligion
хЪх...
Е не, омръзна ми по цяла нощ да се въртя, да нервнича и да не мога да си намеря място.
Сутринта той пристига и не искам да му нервнича и на него цял ден, само защото сънят ме отбягва последните няколко нощи (от както го няма).
Лягам, затварям си очите и няма да ги отворя, докато не чуя будилника на сутринта !!
И спря да се върти за миг земята..
Все по-хлътнала по него, а не искам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!