- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Превърнала съм се в егати непукиста... което е добре.
Все пак, като се замисли човек, рано или късно ще скъсаш с гаджето, ще си смениш работата, ще се скараш с някой приятел или животът ще ви раздели, ще падне пържената ти филийка с намазаната страна надолу, тъй че трябва ли да треперя за всеки бял кахър? Да се спасяват всичките, хич не ме боли вече. Излизам си с приятели, пък дали утре ще са ми приятели и как ще протекат нещата нека те да му мислят.
Чувствам се супер.![]()
Не знам какво да правя...![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Последните няколко неща които ми каза....
Обичам я.![]()
Спи ми се, утре ще съм схваната, защото ме домързя да се разтегна одеве. Обаче много ми се доизлиза. Трябва да измисля нещо другата седмица за дискотека. Адски много ми се танцува. И се чувствам доста секси. Палаво ми е...
Топло ми е..
Иначе щастливаднес цял ден с него..., но в неделя като замине ии не знам какво ще правя
![]()
![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Пфф трябва да оздравея до 5 часа...трябва да съм в пълна кондиция за работа,ако трябва ще изкарам смяна до 5 ако не мога до 9 вечерта,ама сутринта трябва да съм там,трябва да я видя пакглупаво е и не трябва,но...искам...не би трябвало едно момиче да ми действа така,при положение че друго държи сърцето ми....
![]()
>>DjBelev<<
Чувствам се страхотноАхх днес толкова много се зарадвах .. както лежа на плажа и му се обяснявам къде точно съм.. и по едно време "обърни се" и беше зад мен
а трябваше да дойде след 40 минути попринцип
![]()
обичам си го![]()
Все едно пишеш от мое имеПървоначално написано от delly
![]()
Толкова гадно се чувствам! Мислех, че лятото ще е незабравимо, а то е супер скучно и тъпо!!!
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Изморена,но много доволна от себе си!!!![]()
Нямам търпение утре вече за вилатаа,само където трябва да ставам рано.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+Първоначално написано от DiabolicAngel
И аз осъзнах тази гадна истина.
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Малко ядосана на тати, ама ще мине ..
Липсва ми, но си обещах да съм силна този път. Видях го през терасата, беше с братовчед си - щях да ревна. Тъпото е, че живее през един блок и сега даже до магазина не мога да отида, щот ме е страх, че ще го видя![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бях забравила какво е да си щастлив. Бях забравила какво е да се усмихваш така... от сърце, от душа.А как копнеех пак да си го прегърна, да вървим заедно и да си говорим празни приказки, само защото имаме нужда да чуваме гласовете си.
Обичам го, по дяволите.
... А е толкова грешно и ще приключи толкова бързо. Иска ми се да изживеем максимално времето, което ни се дава, след това не знам как ще се справям, но го искам. Да!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Като парцал..
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Странно .........
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Само чакам да дойде утре![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ау!Легнах си в три, а в четири ме събудиха по телефона. Мина час в разговори след което още толкова се опитвах да заспя, ама без успех.
Това е първата сутрин от както сме във ваканция, в която ставам по-рано от 09:00h![]()
Обаче усещам, че цялото това безсъние ще ми се отрази мнооого зле, така че ще се наложи да наваксам. М'да...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Отново ще проспя деня.. егати мързеливото същество съм, не е истина просто![]()
*сън*
Първоначално написано от onestar
![]()
За да разбия негативната атмосфера на темата ще споделя, че закусвам сладолед и кафе. Мечтая.Гледам прекрасното небе.Нслаждавам се. Какво прекрасно утро! Колко вкусен сладолед, колко сладко кафе...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WZ88oTITMoM[/youtube]
Каква прекрасна песен...
Животът е прекрасен... <3
Добро утро, Форум, как спахте? За да поддържам позитивната атмосфера на темата, която LambOfGod създаде, ще ви кажа, че се чувствам страхотно, невероятно, прекрасно, изумително, като новородена.Нещата рано или късно се оправят. Всичко върви по мед и масло. Ще си намажа филийка и ще си направя кафенце.
Преди малко монтирах новия климатик.
Жегата vs Me: 0-1 muhahaha![]()
И ми липсва едно момиче![]()
Седя си навънка на двора, на сянчица и ми е суперСега да имах и едно басейнче грешка нямаше да има
![]()
Днес цял ден ще си почивам - решила съм го!
Довечера ще изляза да се видя с 2 мацки и ще видим накъде ще ни отвее вятъра - може да направим една чалготечка хах![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мии дооооооооообречудя се кой филм ми се гледа дали ще гледам не се знае
излиза ми се с бф-то,че 'ного ми липсва.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
You lucky bastard!Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Аз лежа на кревата и май ще гледам "Седем". Предния път нещо не се получи.![]()
Ще ми се да го гледаме гушнати, но има време до понеделник... Липсва...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Трябва да се погрижа малко за тялото си,но мързела яко ме хвана...![]()
А трябва да отслабна до 15 септември..
Иначе след обяд ще ходя на плажче..даноо
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...