- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
екстраднеска ще си направя татуировка .. и на моренце ще ходим с приятели екстра екстра
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Добре. Получавам прекалено много внимание =))) Ама пак ще страдам после чувствам го![]()
Радвам се, че се е сетил за мен. Определено останах много изненадана.Приятно. :P
Но като цяло ми е доста топло и малко съм се сад-нала.Но нищо ново под "слънцето"!
Безнадеждно влюбена.
Сериозно. Мога да пиша романи и поеми за това момче. Няк'во ... не знам, може и да се самонавивам яко. Но е неуловим, изглежда неопитомим, но не като някой гаден мачо, а просто като ... като някой въздушен човек.
АААААААААААААААААААААА и е супер чаровен. Точно както пише за Везните, "Очарование, твоето име е Везни".
Не ми излезе вчера и днес от главата 0.0
Уфф..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Набухах си лед в кафето и не ибаам![]()
Брях,брях
Обади се ти?Първоначално написано от BloodRunsCold
Ще завали, ще завали! Стига де... един ден той да почива и времето да ни се подиграва по тоя гаден начин.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
...
Боли ме корем,но пък ще гледам Черния Рицар...again![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Понеделник....нямам търпение да си я видя![]()
чудя се да си отворя ли студена бира или да си направя 3в1 и след него бирата....
Събота вечерЩе ходя малко пред нас,след това да се изкъпя и да изправя косата,да се наглася..и към 22:30ч навън.
Тази вечер определено няма да се прибирам преди 12.
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Много мразя цял ден майка ми да мълчи и да се прави, че не ме чува и вижда, а когато баща ми се върне от работа, тя не спира да се оплаква ОТ МЕН. И то сякаш не ме вижда и не знае, че чувам всичко.
Най-гадното е, че в такива моменти си личи, че сме от тотално различни поколения. И начинът ни на мислене е коренно различен.
Много, много, много мразя, когато ТЯ започне да говори за мен.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ами средно положение, може и по- добре, но със сигурност може и по- зле.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Повече от отвратително. Вече съм убедена, че и мъжете карат много сериозна критическа..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чувствам се щастлива...ии...влюбена.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ооооох, най-после се прибрах и си пуснах климатика.
Леле, видях гоСкрих се, ама и той май ме видя, щото след това ми звъня, ама аз не му вдигнах. И ревах
![]()
Ама.. няма повече. Подстригах се късичко. Махнах толкова много коса от себе си. Сега ми е по-лекичко и не трябва вече само вързана да я нося![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Събота вечер - Всичко е ток и жицаЧудя се дали да гледам филм или да свиря на китара? Абе,май ще е китарата...
![]()
Зле, не мога да съм с момчето, в което съм влюбена !![]()
To infinity and beyond.
Сдухано ми е и нямам представа защо.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Зле, с разбито сърце.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Аз официално изперках:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
изморена, спи ми се, но и не ми се ляга мн, малко ми е тъжно, малко объркана заради едни неща с един човек..
Отново имам мускулни болки. Май трябва да спра да го отбелязвам като нещо необичайно.От сега мога да си преставя каква ще е жегата след малко.... А филмчето ми не се сваля. Пълна съм с енергия, прави ми се нещо. Трябва да се захвана за работа.
Ям си овесените ядки и размишлявам над нещата от живота![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!