- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Това се очертава да е най-мързеливия ми ден тази година.Смятам да не ставам от кревата. Ще гледам тъпи филми, ще си чета Джералд Даръл, ще си слушам музика... и ще редувам всичко това със спане.
За пръв път от ужасно много време се будя с пълното съзнание, че мога да си правя, каквото си искам и не се налага да уча/преговарям.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Амиии ужасно...с тая ревност не знам до къде ще стигна![]()
Оффф как ми се иска да не бяхме от различни градове..
Хубавото ,е че към 20 и някой си ще си ходи на селото ,което е мн близо до моя град и ще си го виждам всеки ден ,но до тогава![]()
![]()
![]()
Писна ми, когато си оправят глупавите отношения, да започне да ме игнорира, да не ми пише, да се заяжда и да досажда. И ми е писнало да ми писва! Искам да спре да ми пука... моля.![]()
изморен и изпотен, след Голямото Почистване... пуша една цигара и продължавам
ПС : дано оргията довечера да си заслужава усилията по чистенето...
Напрегнато откъм хубавата страна на нещата .. най-сетне си тръгвам от морето и се прибирам да видя моето бебчееееее![]()
Чувствам се... като парцал. Егати чистенето пада вкъщи, поне да не беше такава жега. Плюс това свърша ли с тази работа трябва и да сготвя нещо.
Точно днес ми идва малко в повече, сякаш...
И, да, още ми е сдухано, но вече имам представа защо.
Бавно ще минат тия дни, а когато дойде септември просто не ми се мисли.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Айде почвай да валиш де...От половин час е мрачно и се кани. Искам бесен дъжд и после събиране на охлюви.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
В супер добро настроение съм. Мисля да си взема един душ и да изляза на кратка прохладна разходчица, докато навън не се скомърца отново.
Ужасно![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
е сега можеш да излизаш да събираш голи охлюви след тази градушкаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
а по темата - добре се чувствам, привършвам с чистенето...
Каква градушка бе .. тука пукам от жега![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
в София валяха череши... сега кат си допуша цигарата ще отида да видя колата...Първоначално написано от Priceless
При мен тепърва започна.Първоначално написано от Done
Сега чакам да мине и чак тогава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Искам дъъъъъъъъъъъъъжд. Дали ще дойде до Варна?![]()
Hilary_![]()
Стига бе.![]()
Hilary_![]()
Направихме се на животни, но не от пиенето, а от танците .. хохо NoMercy
Най - после ше се спи тая вечер ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кви дъждове,кви неща,аз тука покам от жега.Направо ще се гръмна,ей,влиае ми на психиката!Добре,че поне си пия кафенцето и си купих шоколад и цигари,че не знам как щях да преживея иначе.Дано утре да завали и тука,че да мога да отида да го видя,без да изпукам от жега.
Брях,брях
Уморен .. (whew)
Утре ще си я видя![]()
![]()
Пф, и при нас вали... Кво вали, буря има. Дърветата се клатят, все едно са клончета. Пууу, добре, че не излязох с кучето, че мамата си трака.
Изчистих след кучето всичко, баси за три дни малко песче що поразии може да причини на стаята ми. :Д
Сега е супер спокойно.
Бууууу идва буря.
Днес ми е мега тъпия ден. Не обичам такива дни..