- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Тоолкова ме мързиии. Чак ме мързи да ме мързи. А имам да правя тооолкова неща. Трябва да се епилирам, лакирам, хубаво беше една маска за лице и една за коса да си направя... Освен това имам да скачам и да готвя... Блаххх, мързи меееее!
Ми не ми е жега,добре ми е.Ще ям след малко след това пак комп и после ще излизам с приятелка.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Бясна...Скарах се много жестоко с баща ми и на всичкото отгоре вчера си блокирах картата и сега ще съм няколко дена без телефон..много ми е яко....
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Скапано настроение още от снощи. Причина неизвестна. Цял ден хейтвам всичко и всички. Дано да ми мине преди работа.
А той май само ще влоши положението.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Добре, сготвих. И изядох света. Останаха ми още хиляда милиона неща. Чете ми се, а ме мързи. Може утре да си взема книжлето с мен.
аууу ..днес е денят (sun) (sun) (sun);d
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Надолу съм с две кила, само дето не ми е ясно откъде съм ги свалила.![]()
Ииии точно в момента искам да дръпна един фас, а после като пиявица да се залепя за някой цветничък, но въпреки това с убийствени алкохолни изпарения летен коктейл. Със сламчица, чадърче и черешка. Мдаа. А после лежерничко да задремя на плажната кърпа. И ще. То не остана.![]()
Щастлива.![]()
Обичам си го.С него всичко е по-хубаво.
![]()
Тарантулата ми пак дивее из терариума. Може да е зрителна заблуда, но май все пак е пораснала.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Влюбено ми е,обожавам когато прекарвам времето си с нея.![]()
![]()
И е толкова сладка,като ми се сърди,че съм я изпреварил![]()
Сууупер много ми се излизаааа. Обещавам си в края на тази седмица да си подаря страшна фолк прическа, хубав грим, рокличка, невъзможно високи обувки, дискотечка... ммм отдавна не съм пила и ми се правят щуротии.
Баща ми се прибра. Сигурна съм, че ще ми вгорчи живота за тези 10 дни, въпреки, че тази вечер мина много добре. Биричка, музика, мохабет - всички са доволни.
Ще видим какво следва...
Още не съм си включила телефона. Утре евентуално ще го пусна в дайствие и ще чакам да се обади, в което съм сигурна, хах, ама не съм сигурна какви ще ги надробя след това.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нещата започнаха да се подреждатжалко че с малко закъснение...няколко дни по-рано можеха да променят живота ми сега коренно.
>>DjBelev<<
Супер съм,има още неща,които да си сложа в куфара и довечера пътувам за София и утре сутрин тръгвам на екскурзията.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре,пак се очертава дълъг ден.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре се чувствам..още не мога да се събудяСлед час и на моренце мисля да ходя
![]()
Ох, горещо ми е. Смятам да се разлагам на климатик вкъщи още известно време докато излезе в почивка. Евентуално.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
чудя сее къде да си празнувам рождения ден![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Чувствам се мнооогоо добре!! Днес с момчето ми навършваме 5 месеца,откакто сме заедно !!![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Зле съм xD Не може да бъде .. до преди един месец ми беше супер гнусен ):
Някой хора нямата граница![]()
![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!