- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Ми добре малко е скука,но нищо.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Пфф, времето се развали и обърка всичко.![]()
УАААААААААААААААААААААААА ААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оууууу![]()
![]()
![]()
Ужасно изморена,но щастливаааИскам да го гушкааааам цял дееен! И да се взирам в очите му,боже,как може да има такива очи!!??
Само петък да дойде,петък,петък,хохоо
пп:остай,че и устната направо ми е разкървавил
ппп: А времето колко яко станааа :P
Брях,брях
Йей всичко е супер в хотела. Само, че милото е далеч ;х
^^^
Бургас <3
Разочарована...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изморена, сънлива, топяща се от жега и някак объркана. Ще им тегля една тая вечер - никак не ми е до излизане.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изключително много се дразня, че се държах така и съм изглеждала много незаинтересована и "много не ми пука за него". Пък той беше толкова мил, значи само той се грижеше за мен иии.. просто беше мил, което е много нетипично.
И после се срещнахме по-някъв най-неочаквания начин в 8ч сутринта и само здрасти, пък исках да отида да го гушна и да не го пусна никога, най-мразя да са толкова мили с мен не знам как да се държа и ми е неудобно и "се разплисквам по някакви излишни улици" ама точно!
Пък за първи път мисля наистина трезво и просто го искам, какъвто и да е, защо постоянно съм с нагласата, че ако сега ходя с някой трябва да е завинаги и той трябва да е единствения и всичко ме дразни и ако каже нещо което не ми харесва, е аут от класацията..
А ония епизод, наистина ме замисли и , че има някои неща, за които знаем, че ще са грешка и все пак просто ТРЯБВА да ги направим, защото ако не ги направим става като с мен не мога да го заменя с нещо друго, тъй като не съм го изживяла.
ИСКАМ да го изживея просто един път завинаги и знам, че не е за мен и че е просто дете, което се мисли за голям мъж и (риби) дори не знае кой е и толкова много се влияе, че чак е безхарактерен. И все пак ме привлича с нещо толкова неопределено, че ме съмнява някога да разбера точно какво е.
Демн мразя се понякога и се мразя и ме е срам, че се напих така и дори не се сещам какво ми е отговорил и аз какво съм говорила, а е важно! И всичко е шит. И нищо не се променя вече 4години..
// Добре че ми бъгна скрола да спра да пиша!
Хъх. Г. отмени срещата заради лошото време. После обаче дъждът спря и отидох при една приятелка. Такава буря се разрази докато бяхме заедно...Майка имаше път насам, та дойде да ми донесе чадър, но се оказа че имала само един, хах. Такситата пък бяха заети... След половин час чакане да утихне стихията, тръгнах. Шофьорите ме гледаха ей така --->
![]()
Тооооолкова мокра през живота си не съм била от дъжд. Отивам да се изсуша и преоблека, че току виж лепна някоя пневмония.
Раздразнителна. Утре ще бъде дъъълъг и тежък ден. Дано да успея да огрея навсякъде.
Чакам нашите да се изнесат най-после.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Като изключим скуката, днес ме зарадваха няколко неща пък и още от вчера си ме държи ..
Нямам търпение вече ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изпитвам все по-огромна нужда да съм при него all the time ..
Fuck ..искам го.Да ме гушне и да си спим двамата докато вали навън![]()
Брях,брях
Чудех се, чудех се дали да му звънна, но не го направих. Хвана ме страх и срам. Май не е писано да сме заедно, щом се получават подобни перипетии непрекъснато.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
супер![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Егати скандала стана вкъщи.Сигурна съм, че ако майка ми ме удари по този начин само още веднъж, ще стоваря върху главата й първото нещо, което видя. Брутално? Да!
Скапах се от рев, бахти! Не от нещо друго, а от нерви. Изключително нервна съм напоследък, чак се плаша. Блах!
Добре че той беше до мен, добре че чувах гласа му, добре че имаше в кого да се сгуша.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не искам да се изкарвам няква емоционално депресирана, но от доста дълго време ми е супер гадно и сдухващо и съм супер объркана какво става с мен и около мен ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Днес се очертава да е хубав ден.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер,днес се очертава да е хладно.![]()
Ако намеря и един час да седна да почета малко ще е перфектно.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пфф събудиха ме рано-раноНе съм наспана, а тая вечер ще излизам в 8 и няма да се прибера сигурно цялата вечер :/ типично... Иначе ми е притеснено за срещата тази вечер
Заради много неща се притеснявам.. Но каквото е такова вече ще видим..
Ще е баси скуката докато стане 8 часа![]()
О,какъв мързелив ден се очертава не е истина![]()
Брях,брях
Нахапан![]()
Днеска беше страхотен ден,прекаран с моето момиче![]()
И филмна беше добър,поне залата не беше претъпкана както очаквахме.
Гневна и нервирана.