- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Мале.Какво е това спане от мен, бе? Не стига, че малко съм живяла, 'ми сега като се замисля половината от тоя живот ми мина в сън. Блях!
Ще се променят тия неща. М'да.
Чудя се какво да правя. Чувствам се мнооого добре.![]()
Май ще изчакам да мине още час-час и половина и ще слезна да видя Вики, че тия дни нещо не можахме да се видим както ниЙ си зна'йм.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Настроението ми съответства на времето. Мрачно, подухва, ръмеше по едно време. Кофти.
Главата ме боли, по телевизията не дават нищо интересно и умирам от скука.
Ще си взема сладоледените спагети от фризера и ще си пусна някое dvd или някоя касета на старото видео.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от Bender
ооо това е толкова тъжно
а пък аз чувствам огромно облекчение![]()
Мда, мда. Велик автор.Първоначално написано от SisiStrange
Аз съм окей, готвя се за циклеж на белот и пиене с моите хора. :д А, и - най-сетне!
http://www.avaaz.org/en/independence...4793679&v=9681
Зомбирах се с тоя сериал днеска. И имам неприятното усещане, че може да съм хванала някакво лятно вирусче. Довечера ще се самолекувам малко и дано да имам парички утре за тренировка, 'щото днеска се чувствам като раздрусана бутилка с лимонада, която всеки момент ще се пръсне...
Ами усещам,че започва да ме боли главаиначе съм добре ;д
Сууупер доволна съм. Имам паричкииии! Пилатееес & Зумба & кафе с един вибратор....Сега ми остава само да се направя малко по - красива от нормалното.
Смешно ми е. Въпреки всичките и простотии и се радвам, че най - накрая са я приели, обаче ми е супер смешно как отново слага тигана преди да е уловила рибата... Хах, явно някои хора никога не се променят.
влюбена и объркана , умираща от скука в момента ;д
Усмихвайте се ! : )))
~
Изпълнена с надежда ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Гадно.. започвам да се разболявам ..а и ми е мъчно за него..
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
awwww. yeah.
отново в интернета, където няма живот.
тъпо ;;
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо![]()
![]()
......................................
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Измъчвам се, това е точното определение...![]()
Тази вечер беше перфектна. Искам ощеее.![]()
Сега остава да намеря малко парички от някъде, за да си оправя телефона, че ми е жизнено необходим.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как трябва да се чувствам след като туко що ми призна, как тази вечер , след стабилно количество алкохол ми е изневерил (защото бил мъж и ангелите му били слаби)
и азПървоначално написано от Hilary_
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и аз сдухана..
Fall down seven times..
Stand up eight.
А аз три пъти сдухана ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!