- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Какви неща правя за него, а не съм сигурна, че той дори мисли за мен...... Мразя да се чувствам така.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Доволнаа от себе си![]()
Малко ме мързи сега да си глася багажа,но като знам къде ще ходя ии...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гладна!
Днес мисля да направя едно почистване и разместване в апартамента, но за тази цел ще ми трябва много хъс и енергия. Само веднъж съм се заемала да размествам и нищо не се получи.
Сега трябва да стане! Иначе много ще се ядосам![]()
И спря да се върти за миг земята..
Чудесно.Прозявам се пред компютъра и се настройвам да полея цветята.
Ох, искам да дойде понеделник.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Писна ми да ме подценяват само за да си правят вятър на езика. Като не искат да ме вземат с тях на преход, аз пък ще си намеря друга компания. Ама тогава няма да ги питам дали ме пускат, или не. Щом ще си играем така...Окей, не ми е проблем. Пфш.
Пък той как ще ми липсва до утре...
Абе не моа са запраааа!![]()
Направоо,спала съм 4 часа,вчера спах 6,а у нас не съм спала от 2 дена.И тая нощ няя спя у нас.Направо филм.Довечера не знам вече какво ше става,като се има предвид вчера xD
Брях,брях
Най-сетне вкъщи! След мъничко ще излизам с брат ми, пусна ми някаква муха да ходим до вилата, пък без туй си бях в настроение за ходене в гората. Екстра ми дойде предложението му, сега ще видим какво ще става...
"Не знам. Понякога... едно нещо трябва да изчезне, за да направи път за по-хубавите."
Май съм малко гладна.
Инак съм прекрасно. <3 Оправих си телефона и се сдобих с минути (които знам, че ще изхарчим за има-няма седмица, ноо... )![]()
Сега ще легна за 15 мин. да полежа, после ще хапна и изчезвам навън да си го видя.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Грррр! Супер много се дразня така. Изяли целия свят, оставили ми хладилник пълен със сливи и се изнесли като пръдня из гащи... Грррр! Поне да бяха звъннали, че няма нищооо, писнА ми днеска да се преобличам и няма да им ям лайнарските сливи и тъпия сладолед!!!!!![]()
+Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от DiDiChKa
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Връщам се от плажа.
За жалост все още е толкова тъп, колкото го помня, но поне с биричка си върви добре, че ще съм принуден цяло лято да кисна там.
Бясна, как може да има такъв глупав човек?!
Болят ме очите от плакане..
Искам да върна тъпото време назад и да съм отново щастлива... Не е честно просто !!! ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Гадни, тъпи, долни педерииии!![]()
![]()
Умреляци гадни, не искам да уча в петък!!!! Да не са ми само тея мухъли на главата.... Дано повече от тъпите ми колеги да прекъснат за да мина в по - долна група и да не ми се налага да оставам и в петък.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Меко казано нервна ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф!Иде ми да му пиша и да ..
'баси.
за к'во се напрай днеска така?
Исках да го видя.
:/
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Нещо изведнъж много ми залипсва.Искам да ме гушне.
ПП. И гледам "Лолита". :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер.Още няколко часа останахаа ии Слънчев брягг...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.