- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
МЪЛЧИ, КОПЕЛЕ, ТИЯ НЕЩА СА СИ САМО МЕЖДУ НАС!!!Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^^ Аз бих му казала и да вземе да изпие една студена вода.
Не спирам да си пея The gummy bear song цяла сутрин и почти цяла нощ. Pretty normal, ha?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
уморена съм, но отивам на поредната промоция на тея шибани бисквити![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
КОПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
хЪх...
Ще си проспя живота! Яд ме е така! "От сън спомен няма", а аз само спя.Гадост.
Баааахти жегата е навън.
Поне сутринта свършихме две полезни работи с моето момиче![]()
Сега съм се отдал на релакс + студена биричка,мисля да си пусна да доизгледам 5ти сезон на Lost![]()
Лягам да спя.Топло ми е и не ми се учи, ще оставя за довечера.
Имам си банан!!!!! (дървото) и пеперомия (10x to Sh@dow)!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пфф егати жегата...
Изчистих си стаята, помотах се навън малко и сега се чудя къде да се завра на хладноНаправо не се издържа...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Няма да отида на рожденния ден. Грозно. Ама просто не се вписвам в компанията, пък и с половината от там не можем да се гледаме. Ужас.
Сега се чудя дали да не поспя малко, че и без това не успях да спя тази нощ.
След това със сестра ми мислим да се разходим до Струилица. М'да, хубаво ще бъде...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Играх мач в жегите, последван от биричка и хапване. Сега едвам пиша, толкова съм се разплул.
Бясна![]()
![]()
Бахти хората,колкото си по-добър с някой толкова повече се самозабравят.....![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Егасиииииииии жегатаааааааааа................ Пия студенааа колаа с лееед и лимоннн ^^
I hate cold-blooded people !!!
Бахти, ставам все по - издръжлива. Днеска 2 часа тренировка... направо се гордея със себе си. Само да не бяхме изпростяли толкова с моето момиче... направо ме е срам от треньорката, майна. И съм се превърнала в енергийна топка, а тооолкова няма какво да правя.
http://www.vbox7.com/play:8252c2af skillet - camatose
хЪх...
Изнервена ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ми е мързеливо, направо заспивам. Мисля да си дръпна някой интересен филм, ама по-вероятно е да почна най-после "Брулени хълмове", отдавна съм си я набелязала.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Цял ден с него! Правихме толкова много нещо и вместо да съм изморена сега, аз кипя от енергия психически. Физически почти се разпадам, за това и ще си седна на Д-то и ще си прекараме вечерта вътре на спокойствие.![]()
И спря да се върти за миг земята..
яд ме е,че не обърнах внимание на един красавец![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
вече по-добре нямам търпение да излизам вече![]()
Дано поне вечерта е готина.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Доволен от страхотния съботен ден на перфектното място за релакс.![]()
Welcome to the Jungle...
Спирам да пиша и тук. Поне не от този акаунт. Приятен живот на всички, надявам се да намерите своята любов и спътник в живота и да не го изпускате. Бъдете щастливи!
хЪх...
Изкарахме си хубаво... някак. Чувствах се добре... за кратко.
Сега пак ми е... никакво.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън