- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
адски ми е объркано ;s ..не знам какво да правя, как да постъпя, нииищо : ((
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Като Утепана. Даже не ми се коментира
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Толкова да се раздаваш.. и нищо да не получаваш в замяна.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Дори не ми се спи......:X не мога да повярвам..КАк може толкова гадни неща да се случат заа 1 месец???И то през любимия ми месец??? Лятото???? И всичко да се провали,аа???Дано всичко да е за добро,и работите да си дойдат на мястото,и останалата част от лятото да мине без нерви,ядове,чуденици,а само в забавления,купони,плажжж,Н КА НИ Е ЯКО !!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ужасно... Цяла нощ не съм мигнал. Минават ми какви ли не мисли през главата, страх ме е. Думите не ми стигат хъх... А най-лошото е, че съм ужасно безпомощен в момента, а толкова искам да го направя. Мамка му :/
Няма да се предам... !
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ужасно много ми се спи .....
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Разочарована, предадена, обидена, изоставена.
В същото време щастлива, активна, жизнена.
И в същото време ми е малко скучно в момента.
Дамм... лятото е "пълно с емоции", бало си е мамата!!!![]()
момиче съм
shoael
Перфектно цял ден ще разпускам в басейнче,джакузи а-у ..Кефф най-сетне малко удоволствие и за мен =) иначе той ми липсвааа
![]()
Супер.. най-после се наговорихмемалко ми се спи.. иначе супер
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Зачетох се в една тема тук, която ми разби представите за един човек. Мислех го за свестен, а като прочетох мненията му в дадената тема и ми умряха илюзиите.![]()
И спря да се върти за миг земята..
хммммм![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Боли ме глава, вие ми се свят, премрежва ми се погледа. Мнооого съм кисела. Дано до довечера с нашите нямаме повече сблъсъци.
От тук нататък или играете по моите правила, или не съществувате!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тъпо се чувствам..и ми е скучно..![]()
A.D.I.D.A.S.
Май единствения истински на този свят съм аз. Поне не съм срещнал друг истински човек![]()
![]()
Едит: Излях си душата или поне някаква част. Направо ми писна!
Писна ми да мисля всеки ден за едни и същи неща, за едни и същи проблеми, да не виждам как да ги разреша или по-скоро да знам, че нямат разрешение, но все пак да ги мисля. Ееебаси.. какъв човек съм аз не мога да разбера да си тормозя заради нещо което не си заслужава изобщо ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Уморен.
Поне утре пак ще си я видя и нагушкам![]()
Едната от колонките много ме дразни.
Ако не се оправи, ще й тегля такъв шут, че няма и да си помисли да ми шуми повече.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Липсва ми (меко казано)... Нямам търпение да го видя отново ..Да го прегърна и целуна... Иска ми се двете последни седмици да се повтарят отново и отново .. и така до безкрай ..
![]()
![]()
Уморена съм, чудя се какво правя.. влюбена съм уж.. пък де да знам... май наистина си ми е доволно разбито сърцето и вече не ми пука :/ Или пък е, защото имам куп съмнения относно него...
Думи нямам...
Много го обичам <3!