- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
ПОКАНИ МЕ НА СРЕЩАСам!
Не ми се наложи да го търся аз и да се престрашавам, днес просто ми писа да излезем за бирици и около 3 часа бяхме заедно, които минаха доста добре.
Не може да се прогнозира каквото и да е де, сякаш няма много химия. Ама беше яко.![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, защото странното е, че вчера бях твърдо решена да му се обадя, да се престраша, ама видях сума ти познати и най-накрая изобщо не му се обадих. И днес, като няква ирония, се случи че ме покани да излезем.
Не знам всъщност среща ли беше, ама.. бяхме сами 3 часа, ддз.И май има изгледи за още една такава.
Благодарим за съпорта.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Замислена съм... една такава.
Тази вечер не отлепихме телефоните от себе си цели три часа. Нещо което преди се случваше адски често, но напоследък беше... загинало.
Толкова ми е приятно да говоря с него, за всичко и по всяко време. Толкова много искам нещата да се оправят и да не се налага да чакаме.... години. Толкова много го обичам, че чак ме боли... от мислите, от думите, от всичко.
Знам че отново ще го изгубя и това ме убива. Не искам да чувствам липсата му... развалина съм... в такива моменти.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Честито, jghgh!![]()
Много съм щастлива.![]()
Тази сутрин се събудих, протегнах се и гледам над главата ми тарантулата се е лепнала плътно за стъклото!!! И и определих пола!!! Честито ми момиченце.![]()
![]()
![]()
Сега си пия кафето и си чакам момчето да го нагушкам.![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много се радвам, бъди оптимистично настроена!Първоначално написано от onestar
Чувствам се окей... мисля доста по въпроса, а може би не трябва.
Пфффффффффффффффффффф... това бяха едновременно най-хубавите, най-странните, най-ужасните... и най-незабравимите 4 дена в живота ми![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
.
![]()
Хора, някой да помогне, че се изнервих вече:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=417968
.....може би ;d
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
На сестра ми й се прецака точно по същия начин... нямаме представа какво да правим.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Он: Изморено ми е, а няма от какво.
Дано довечера успее да се отскубне за малко, за да си го видя.![]()
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не мога да бъда с човек, който не споделя това, което аз изпитвам. Глупаво разстояние.
Приятно размекната от един супер хубав ден, прекаран с него.![]()
Навън дъжда бие по прозореца, а аз си зяпам "Женени с деца" и ям спагети.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ехх да кажем, че съм била и по-добре ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
охххх доядоха ми се спагети " Карбонара "... тия от Дон Вито дали ще ми донесат вкъщи ?!?!...
Що да не ти донесат? XD Нали за това ги правят. :PПървоначално написано от Done
Но, ако е някой смотан разносвач, ще ти прецака соса по пътя.
Не можеш ли да си ги сготвиш?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
мога но нямам сметана.. а ме мързи да ходя до кварталния магазин, че продавачката е много нахална и иска да ме урежда със 17 годишната й племенница... там само за хляб и то в краен случай ходя..Първоначално написано от SisiStrange
аз знам че ще ги донесат, ама не съм ял спагети от тях.. в пица Трол ги правят най-добре, но май нямат доставка по домовете.... абе сложна работа е![]()
ще рискувам...
Първоначално написано от Done
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АхахахахахаЧовекът, от който си купувам домати и краставици се мъчеше по същия начин да ме урежда със сина му.
![]()
Успех тогава.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
много ми е тъпо..не знам защо пропилях толкова време напразно..
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Няма и смисъл. Ще се справиш и без нея. Можеш. Опитвай докато не успееш.Първоначално написано от BloodRunsCold
Он: Не е за вярване колко влюбена се чувствам.![]()
Ще бъда страшно благодарна на несъществуващата съдба ако поне този път не се изгаври с нас, защото точно сега всичко започна да се нарежда.Утре пак цял ден заедно. Ах!
![]()
For you![]()
I miss you...
Сменяй кожа вече де, мила тарантуло... По цял ден само се чешеш.Чакам...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
не е честно ......... ;х
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....