.
Затворена тема
Страница 23 от 60 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1483
    Боли ме цялото тяло, а утре пак тренировки. :д

За сметка на това баща ми е в съзнание след операцията, фотосесията се получи добре, имам учебници по социална психология и социология на разположение, имам и храна.

Само време за китара нямам тея дни.. ;/

Голям фен Аватара на Done
    изнервен... спаднала ми предна дясна гума нощеска, та едвам се закарах до близката бензиностанция да я помпат... дано не спадне пак, че ако се наложи да сменявам гума с панталон и риза ще полудея

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, успах се. Въобще не съм чула часовника тая сутрин. Добре, че се разбрахме за 10:40, а не за 10. Ама така е... като цяла нощ наблюдавам психично нестабилната ми тарантула, която се уби да чопли папратта си и да я завира в кокоса. Това растение вече не е растение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

е това вече беше върха... преля чашата.... сега разбрах че една бивша любов ще идва на тийм билдинга на фирмата другата седмица....
    супер тъпа ситуация

Мега фен Аватара на Hilary_
    НИКОГА повече няма да си направя труда някой да значи нещо повече за мен от "просто познат" .. писнахте ми всичките! Като не оценявате .. духайте!!

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Чувствам се изпълнена със сила, мотивация и желание Вземам нещата в свои ръце.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Slow ride... Take it easy

Успокоява ме тая песничка...

Но нищо не ме успокоява така, както тя може да го направи
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ако и утре сутринта ме боли така ще умра вече. :\ Много гадно, а лошо е, че дори не знам какво ми има. И лекарите не знаят. Да идва понеделник вече да ми направят скапаните изследвания и да спре да ме боли така. Пък после цял ден нищо ми няма...странна работа.

Иначе всичко е наред. Днес май ще се ходи на вилата. Поне брат ми така каза, пък ще видим, ако се навият останалите...може даже да си сготвим нещо. Пък може да се ограничим и до разходка + семки, но ще видим, нека дойде.

Сега вече наистина трябва да седна да си пиша доклада по история. И да реша какво ще правя с това портфолио. Уф... Нито една ваканция не ми е 'ваканция' в пълния смисъл на думата, но какво мога да направя? Не се оплаквам, починала съм си, ама време за мързел не ми остава, да му се невиди...

Оох.. Много ми е гадно, за всичко..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Нетърпелива..
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф добре ,ама се чудя какво да правя днес имам хиляда възможности и не знам какво да избера :С

Чувствам се много добре, благодарна за всичко и на всички.
    Толкова е хубаво да се съсредоточиш върху настоящето и това на хората, за които ти пука. Дано продължавам в същия дух, но тъй като се познавам перфектно знам, че няма да е за дълго.
    Най-късно след два часа ще премислям миналот и ще си устроя усилен процес на самосдухвация, който ще бъде засилен с помощта на мисли за неясното бъдеще.
    Така е като не мога да взема решение кой от двата варианта да избера. Но пък знам, че тоя пост ще ми помогне в избора и отново ще си върна душевната хармония.

Повече от фен Аватара на Taam
    пълна лудост. от време на време имам най-странните мисли в главата си.
    това е от липсата на шоколад. и от четенето на меланхолични разкази за умиращи жени.
    но, да, няма да стане. добре ще е да си го избия от главата, защото нещата са вече други.
    или развивам симптоми на мазохизъм, които не мога да очаквам от останалите
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Такова ми е странно някво...ама хубаво ..
    Брях,брях

Утре ще е хо-хубав ден.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Джиджиканскааааааа

Весело ми е. Само дано да не ме заболи главата .. предварително. То е ясно, че утре сутрин ще ме боли.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щастливо. Хубав, хубав ден

Единствената черна точка в живота ми е, че проклетото класиране излиза чак в петък, а аз вече се побърках.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Страхотно

Днеска се разкарвахме с моето момиче из ботаническата градина,беше интересно.

Обичам я.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Ама...моля..какво е това по дяволитее..само колко е хубав..отдавна не съм си харесвала така момче,като него..Олеее..откачам,не,тряб ва да се спра...докато е време..защо ми трябваше да го виждам..сега не мога да си го изкарам от главата..тц тц..закъсах я..олее..
    Този ще ме побърка..
    Не предполагах,че ще видя някога в този мой град такъв прекрасен момък...
    Проблема е,че няма да излезе с такава като мен,иначе стъпка 1 е осъществена..запознах се с негоо..

Не,не..спирам до тук,че..

Малко напрегната.. и притеснена, и влюбена, и ще ми липсва, и ми е кофти , и гадно, и всичко наведнъж ми идва в повече..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на Hilary_
    боклук до боклук .. хохо един различен ми стига ..

чакам си август ..

гладен

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Искам да се събудя до него.
    Искам да спре болката ми.
    Искам утре да се събудя дишайки нормално.
    Искам да отида на преход (ама няма).
    Искам колело.
    Искам да карам ролери.
    Искам да взема котенцето.
    Искам...
    Искам...
    Искам...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Сдухано ми е. Нещо не се получи днес. Не знам защо не се чухме цял ден, а когато вечерта ми се обади... просто си затворихме телефоните. М'не, това е нетипично за нас... определено има нещо, обаче не знам какво и усещам, че сега не е момента да се ровя в това.

Трябва да чакам, а чакането е мъчително. Не ми се иска да пропускаме точно тези дни, когато цялото време е на наше разположение. Мамка му.

И ще изчакам този филм да се изтегли, цяла нощ ако трябва... и ще го гледам сутринта, ако се наложи, ама ще го изгледам при първа възможност пък к'вото ще да става...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

едно такова лигавоооо, лудо, странно ама много хубаво :Д ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си