- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Боли ме цялото тяло, а утре пак тренировки. :д
За сметка на това баща ми е в съзнание след операцията, фотосесията се получи добре, имам учебници по социална психология и социология на разположение, имам и храна.
Само време за китара нямам тея дни.. ;/
изнервен... спаднала ми предна дясна гума нощеска, та едвам се закарах до близката бензиностанция да я помпат... дано не спадне пак, че ако се наложи да сменявам гума с панталон и риза ще полудея![]()
Леле, успах се.Въобще не съм чула часовника тая сутрин. Добре, че се разбрахме за 10:40, а не за 10. Ама така е... като цяла нощ наблюдавам психично нестабилната ми тарантула, която се уби да чопли папратта си и да я завира в кокоса. Това растение вече не е растение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
е това вече беше върха... преля чашата.... сега разбрах че една бивша любов ще идва на тийм билдинга на фирмата другата седмица....
супер тъпа ситуация![]()
НИКОГА повече няма да си направя труда някой да значи нещо повече за мен от "просто познат" .. писнахте ми всичките! Като не оценявате .. духайте!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се изпълнена със сила, мотивация и желаниеВземам нещата в свои ръце.
![]()
Slow ride... Take it easy![]()
Успокоява ме тая песничка...
Но нищо не ме успокоява така, както тя може да го направи![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако и утре сутринта ме боли така ще умра вече. :\ Много гадно, а лошо е, че дори не знам какво ми има. И лекарите не знаят. Да идва понеделник вече да ми направят скапаните изследвания и да спре да ме боли така. Пък после цял ден нищо ми няма...странна работа.
Иначе всичко е наред. Днес май ще се ходи на вилата. Поне брат ми така каза, пък ще видим, ако се навият останалите...може даже да си сготвим нещо. Пък може да се ограничим и до разходка + семки, но ще видим, нека дойде.
Сега вече наистина трябва да седна да си пиша доклада по история. И да реша какво ще правя с това портфолио. Уф... Нито една ваканция не ми е 'ваканция' в пълния смисъл на думата, но какво мога да направя? Не се оплаквам, починала съм си, ама време за мързел не ми остава, да му се невиди...
![]()
Оох.. Много ми е гадно, за всичко..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пфф добре ,ама се чудя какво да правя днес имам хиляда възможности и не знам какво да избера :С
Чувствам се много добре, благодарна за всичко и на всички.
Толкова е хубаво да се съсредоточиш върху настоящето и това на хората, за които ти пука. Дано продължавам в същия дух, но тъй като се познавам перфектно знам, че няма да е за дълго.
Най-късно след два часа ще премислям миналот и ще си устроя усилен процес на самосдухвация, който ще бъде засилен с помощта на мисли за неясното бъдеще.
Така е като не мога да взема решение кой от двата варианта да избера. Но пък знам, че тоя пост ще ми помогне в избора и отново ще си върна душевната хармония.![]()
пълна лудост. от време на време имам най-странните мисли в главата си.
това е от липсата на шоколад. и от четенето на меланхолични разкази за умиращи жени.
но, да, няма да стане. добре ще е да си го избия от главата, защото нещата са вече други.
или развивам симптоми на мазохизъм, които не мога да очаквам от останалите
Такова ми е странно някво...ама хубаво ..![]()
Брях,брях
Утре ще е хо-хубав ден.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Джиджиканскааааааа![]()
Весело ми е. Само дано да не ме заболи главата .. предварително. То е ясно, че утре сутрин ще ме боли.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Щастливо.Хубав, хубав ден
![]()
Единствената черна точка в живота ми е, че проклетото класиране излиза чак в петък, а аз вече се побърках.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страхотно![]()
Днеска се разкарвахме с моето момиче из ботаническата градина,беше интересно.
Обичам я.
Ама...моля..какво е това по дяволитее..само колко е хубав..отдавна не съм си харесвала така момче,като него..Олеее..откачам,не,тряб ва да се спра...докато е време..защо ми трябваше да го виждам..сега не мога да си го изкарам от главата..тц тц..закъсах я..олее..![]()
Този ще ме побърка..![]()
![]()
Не предполагах,че ще видя някога в този мой град такъв прекрасен момък...
Проблема е,че няма да излезе с такава като мен,иначе стъпка 1 е осъществена..запознах се с негоо..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не,не..спирам до тук,че..![]()
![]()
Малко напрегната.. и притеснена, и влюбена, и ще ми липсва, и ми е кофти , и гадно, и всичко наведнъж ми идва в повече..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
боклук до боклук .. хохоедин различен ми стига ..
чакам си август ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Искам да се събудя до него.
Искам да спре болката ми.
Искам утре да се събудя дишайки нормално.
Искам да отида на преход (ама няма).
Искам колело.
Искам да карам ролери.
Искам да взема котенцето.
Искам...
Искам...
Искам...
Сдухано ми е. Нещо не се получи днес. Не знам защо не се чухме цял ден, а когато вечерта ми се обади... просто си затворихме телефоните. М'не, това е нетипично за нас... определено има нещо, обаче не знам какво и усещам, че сега не е момента да се ровя в това.
Трябва да чакам, а чакането е мъчително. Не ми се иска да пропускаме точно тези дни, когато цялото време е на наше разположение. Мамка му.
И ще изчакам този филм да се изтегли, цяла нощ ако трябва... и ще го гледам сутринта, ако се наложи, ама ще го изгледам при първа възможност пък к'вото ще да става...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън