- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Спи ми се, но нямам волята да си легна.![]()
Знам как бих заспала най-хубаво - гушната от него. Ама няма.
Ще си гушкам възглавницата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
днеска мноого се харесвах![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
М'да, той се обади. Крещяхме си. Опитвах се да му обясня някои неща, а това ме уморява. Не е лесно, той гледа на всичко, което го заобикаля и чувства по различен начин.
Говорихме толкова много, казахме си толкова много неща. Говорихме и за миналото, а от него ни заболя.
От почти 2 години насам, днес той за пръв път каза "Обичам те". Не е за вярване колко прекрасно е да чуеш това, да го почувстваш... точно от него.
Просто... страхът от това да го изгубя сега е десет пъти по-голям. Не знам как ще се справя. По дяволите. Искам времето да спре и да не се налага да заминава... отново. По дяволите...
Аз си мрънкам, понеже в този час всеки друг, с който бих могла да поговоря, най-вероятно спи. А ти, читателю, можеш само да съжаляваш, че изгуби 30 секунди от скъпоценното си време в прочит на това.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пф, не знам какво се е случвало снощи, но тази глава не е моята.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хаха, звучи интересноПървоначално написано от Priceless
няма ли свидетели ?
![]()
Тъпата ми майкаточно сега в тия три дни когато той си идва реши да ходим с нея на Бързия...
![]()
мразя я !!!!!!
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Тази болка не спира. Започна да ме притеснява. И как така всяка сутрин точно в 9 започва? Днес ме държа 45 минути. Не е въобще приятно. И вече ми писна, искам да се махне. Не знам как ще издържа до понеделник така...
Коки се подстрига. Странен е. И сладък. Отива му чак.
И аз пак си пея:
"Искам, искам, искам, искааам...
И все така заспиивам."
![]()
Сега дано само не ме спрат на болница, че идва Август месец, който е тоталната разбивация всяко лято. Jazz фестивала, сумати-многото рожденни дни (които малко ще ме разорят, но да не гледаме на нещата от лошата има страна :Д), евентуалното море с нашите към края на месеца... Перфектно. <3 Само дето след това ваканцията наистина остава съвсем малко... Но пък да речем, че до тогава ще ми се е приходило на училище вече (примерно).
еуфорична => нестабилна
необяснимо щастлива след като изгледах един филм
вчера даже се опитвах да спя на пода.. лежах и си размишлявах, щото нали трябва да гледаме на нещата от друг ъгъл .. или от друга повърхност.
сериозно се запитвам как съм със здравето при тея обстоятелства, ама.. да
и сега някакъв нереален оптимизъм, пуснала съм си don't worry be happy, дето по принцип не мо'ж ме срещнеш да слушам такива позитивни неща или изобщо да споделям + философия.
абе кеф е.
тази картинка обяснява някои неща - цък
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ииии най-сетне се наспах.![]()
Предстои ми тежък ден, но поне се надявам да е успешен.
Радослав ме събуди със смс, което го считам за добро начало на деня.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не можах да се наспя като хората - отново.
Иии днес рожден ден .. Юхюю..
Ще е на басейна /няма да е купон в тях или някъде както съм свикнала/ а ще е нещо различно, което го правихме като супер малки..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Отдала съм се на яко ретро ..![]()
.. иначе тия няколко седмици ми се виждат вече безкрайни!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Снощи... Тази сутрин като се събудих все още мислех за снощи. Само ако знаех, че може да се старае толкова, изобщо нямаше да го отписвам преди месеци. Искам още! И междувременно трябва да си изключа машинката в главата, която ме кара да анализирам разни неща.
Вчера на обяд, после вечерта .......![]()
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Мин. лято и аз бях така.Първоначално написано от Done
А сега съжалявам, че имам само 1 месец лято още. А нищо интересно не ми се е случило досега. И определено не ми се ходи на у-ще - 12 клас......
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
е да... сега не ти се ходиПървоначално написано от jghgh
ама като минат 4-5 години ще гледаш с носталгия и то точно 12 клас
![]()
Мии и аз не знам как се чувствам. Гладна.. не се наспах добре. Иначе ей сега искам да ида да се изкъпя, в 8 ще излизам с моя ама искам от ся да се оправя и да излезна някъде с някой няма значение с кой малко чилингггггггг :Р
Много объркана .. Аз ли трябва сега да му се обадя или да го изчакам него.Много гадно започнахме деня. И двамата си имаме вина, няма спор. Може малко да съм го наранила, но и той да мисли преди да говори. Грр .. пак почвам да се нервя. Да ми се обади той пак ако иска. : |
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Жегааааа ... много голяма. И скуката и тя ме е налегнала ! Да видим какво ще ми покаже и най-вече ще мога ли да го изпълня. Доста ми е интересно и с радост бих го направил за нея ^^
Тоя Август да идва по-бързо бе ! <3
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Малеее, какво умряло ми е. Нямам желание за нищо, за излизане дори... имам чувството, че това ще ме умори още повече.
Влизам в банята да се разхладя с едно душче и после ще се обадя да моя рошльо да видим дали ще измислим нещо...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Снощи беше доста доволна вечер.![]()
Welcome to the Jungle...
Има, там е проблема.Първоначално написано от Done
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!