- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Тъкмо се прибирам. <3 Навън вали като изведро, а с него тичахме под дъжда. ААААА!Намокрихме се до кости... а колко сладко ме гушкаше само, там... под дъжда...
И докато рошех косата му усещах как капки от него попадат върху мен.
А той е толкова сладък когато е мокър, усмихнат, рошав и влюбен. Ах!![]()
Обичам го...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Егаааати, как ме цепи главата... Но пък вчера изплувах 700 метра без почивка, така че това е събитието на седмицатаобщо взето нищо не правя и ми е скучно
готова съм![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Същото.Първоначално написано от loca10
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ужасно съм разтроена. И душевно, и стомашноИзлиза ми се, пак няма кеш...
Аз го искам,той ме иска.
Той ме обича,аз него не.
И кво правим...? ..................
Брях,брях
Зле. И съм ужасно благодарна на приятелите ми, че ги има <3
Много..много много много МНОГО влюбенаКакво щастие е, че се срещнахме...
![]()
Сигурно съм първата, която не получава морска болест при всеки негов допир, нито пък му се връзва на приказките. Не си давам зор и да го търся, което навярно също му се случва за първи път. Всячески му се измъквам, не искам да ми дава обещания, нито пък аз му давам такива и той вместо да се отдръпне, още повече се амбицира и ми налита като мече на мед. Ще излъжа, ако кажа, че не ми е забавно и интересно докъде, да му се невиди, ще продължи експеримента ми. До кривата круша, вероятно, предвид, че "хубавите ябълки са гнили". А точно тая ябълка е адският секс с адското излъчване и кажи-речи ми припокрива идеала за мъж и откровено, страшно очарователно ми се струва, когато виждам, че разни девойки ме гледат злобно, когато съм с него, обаче няма да му се дам без бой, хах.
Всеки ден с него е много повече от хубав. Колко много го искам до себе си всеки миг... Искам да ми досажда, да ме задушава с любовта си, да ме обсебва... Мразя свободата си. Какво е свобода? Какво означава да живееш? Всички ми обясняват как трябвало да си живея тийнейджърските години и да не се занимавам тооооооолкова сериозно с някого. Казват ми, че не знам какво искам. Аз им казвам, че не разбират живота (ми). Пределно ясно ми е какво искам. Дори знам какво ще искам след няколко години. Дори знам с кой искам да си изживея годините до последната.
FUCKтически...умрете от яд, че не можете да изпитате нещо толкова красиво. Може и да си направите малка завистничестка секта. В тоя град какво ли не видях вече...
Кофти ми е.. Искам да е тук постоянно.
Не ми стигат часовете, които прекарваме заедно. Не ми стигат и дните. Нищо не ми стига...
И спря да се върти за миг земята..
Ебаси смотаното ми е. Искам всичко да приключи вече, защото ми писна ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Приеха ме дентална медицина и вече съм спокойна....сега да си изкарам и шофьорския , да си взема книжката и всичко ще е на 6вече ваканция-месец след останалите йеееей
![]()
Скандално скучно ми е. Искам някой да ме забавлява.![]()
You are broken, I can fix you...
Жал ми е за сестра ми.Толкова е объркана, толкова тъжна. А Наско, човечеца, я обича до болка много. Не разбирам къде е проблема? Всъщност тя не знае какво иска. Как да й помогна тогава, да взимам решения вместо нея ли? Драми големи. И на всичкото отгоре не остави нито капка вода в тялото си, изрева и последната останала такава. Не мога да я гледам в такова състояние... и въпреки това съм безсилна. Нерви, нерви...
Инак се чувствам добре. Малко ми е напрегнато, сякаш, но и това ще мине...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Смотан ден, нищо позивитно, пак емоционални излишни драми.
Фък дем, имам муза да пиша, ще впрегна всичко там, защото е най-важното, както винаги.![]()
Защо лятото няма зелев сок ?! Защо в магазините не го продават !? Къде ли има аптека е това село в което се намирам !?
Ей такива въпроси са ми завладяли съзнанието и смятам да не ставам от леглото докато не намеря отговорите им...
Скуууууууууууууууууууууук а.