- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
+++Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Начи от сега пускам обява, че си търся нови хора, с които да си убивам времето ..![]()
Писна ми да си седя в нас уее ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Яко
яьаояяаняоа
Чувствам се ПРЕЯЛА![]()
Доста смотано настроение.......
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Много ми е тъпо. Приятелите на бившия ми искат да излезем. Ако ми го пръкнат и него направо ще ги убия, затова се замислям дали изобщо да излезна с тях ... Готини хора са, ама като ги знам само тоя номер ще ми скроят.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
леко объркана,но мисля че утре нещата ще са ясни..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Имам нужда да се видя с някого, с който не съм се виждала от мнооого време. Мъничко ми е провиснал носа и имам нужда от малко комплименти или да видя поне малко завист от стара позната. Тря'а да си измисля няк'во джиджи-биджи за довечера, ако той си е тука, 'щото иначе ще се побъркам.
Да се надяваме, че грамажа ще стигне за няколко дена хохохохох.
Иначе .. хич не ми се ходи, ама ще избутам някак.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Искам онова съобщение по мейла...но съм объркана...да кажа ли![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Доста напрегната сутрин, но пък свърших работата успешно.После почти напълно си проспах следобяда.
2 неща не ми излизат от ума.
Едното е как октомври съм студентка и съм на лекции, и съм на практики и и и и...
Другото е едно прекрасно момче...
...и как искам да го гушна.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Въпреки че, слушам някаква лееко тъжна песничка съм ухилена до уши и настроението ми е на макс (по незнайни причини).![]()
![]()
Изморен след цял ден на слънцето и във водата.. Много бири изпих, подух се... Слушам Whitesnake и се забавлявам с простотиите във форума, въпреки тегавата gprs връзка..
Уф.Искам да се върне.
искам на моретоотолкова ще е якоооо уникално ! ама дано всичко да мине наред
и да спра да си мисля глупости !
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Чувствам се отлично.
...можеше да имам още една бира в хладилника,но...ех,живот,жив от...конусмираш,консумираш ама никога няма достатъчно.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
якоооооооооооооооооооо![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Еми малко съм раздвоена, но се научих просто да загърбвам проблемите и да се забавлявам с приятелите си.Но единият е толкова мил а другият е толкова сладък и просто не мога да реша ..
Ебаси, тъпия ден премина в бати якия следобед + вечер.
Шматкахме се из два (!) мола (обаче целенасочено, в моя защита да кажа) с един приятел, след което час и малко тренировка из лостовете и т.н. и после чистихме из тях + серия на Хаус.
Не'аше бира, ама трябваше да кара човека.
И започвам да ям по-хранително.![]()
Хубав ден...
Обичам го.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еха.
на немски.
прецедент.
DSD-то е оставило някакви следи у мен.