- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Умирам вече.Тези 6 дена ми изядоха силите.
Остана само час и половина. Нямам търпение!!
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тъпо ми е. Жега ми е. Още не съм се събудила, а трябва да излизам.
Плановете ми за деня са много плътни. Нещо ще се обърка.
Няма да смогна..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Добре, че е музиката да ми оправи настроението. Вече два месеца седя по цял ден и не правя нещо, така ме е яд, че не си намерих работа. Нямам търпение да стане 1 септември да заминем малко на почивка. Полудявам от скука по цял ден и как никой не остана в София, всеки си хвана куфарите на някъде![]()
![]()
ебаси кефа......... още само 3 работни дни, после team building и отпускаааа. Наредих плановете за перфектната риболовна седмица с приятелиГолям Кеф
Ходих на зъболекар - похвалиха ми зъбките!![]()
Инак не съм спала от... нямам представа от кога. Чувствам се страшно уморена, имам нужда от сън, пък не мога да заспя (?)
Очертава се една готина седмица, в която Вики се преселва да живее в нас.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
оф и менПървоначално написано от onestar
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Не,не,направо тая седмица ако не подивея тука то пък на...![]()
Брях,брях
Първоначално написано от Lincheto
![]()
![]()
![]()
И с право.Тя яде непослушни дечица.
![]()
Чувствам се... страхотно!!! Нямам какво да добавя.Обичам си го. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страхотен ден,а току-що научих една добра новина.Казах и че няма смисъл за се притеснява и всичко ще се нареди.
Обичам я![]()
![]()
Не мога да повярвам докъде стигат мислите на хората. Какви неща ражда мозъка на човек.Не го очаквах и то точно от него.
Обичам те.
Мислех да пропусна, но явно и тая вечер няма да си стоя вкъщи. Чувствам, че съм на ръба на банкрута и все пак, имам нужда да се забавлявам и да разпускам, че като знам какво ще е след два месеца, направо ми се доплаква. Плюс това днес е много куц ден и имам нужда да се разсея. Пък.
Не съм го виждала от три дена.
Тц! Липсва ми.
М'да, тази вечер пак ще сме дядовата ръкавичка у нас.Пък в петък като дойдат и двете съквартирантки на сестрата ми, ще станем 5 женски.
на Вики къщата е изцяло на наше разположение, а "родителския контрол" ни е оставил без надзор цели две седмици. Уау!
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много ми е тъпо.Дори съм тъжна...Животът ми някак си няма никакъв смисъл...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
изморена
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Прекрасно
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш нещо, което не ти трябва...
На кеф съм , след като той е до мен и ми разсмива![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Като войн, който отива на битка в която шанса да загуби е значително по-голям от този да спечели, но няма как да не отиде.
Начупен.. едно момиче не ми вдига телефона,тъпо ми е, правим ремонт, не ми дават да пускам силно музика, но сега нащи не са в нас и е на макс...
Следователно- утре задължително сутришно кафе с приятел и по една цигара, на обяд ще се прибера в нас за ремонта, а вечерта ще отида до въпросното момиче и ще я изненадам с нещо![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Кампанията ми за набиране на парични средства, които ще бъдат профукани на морето, е пред пълен провал. Разочарована съм. Не умея да спестявам.![]()
You are broken, I can fix you...
Празна. Реално не е точно така, просто не знам как да споделя. Малко депресарска музика и тъпи филми и после си лягам. Утре пак ще се събудя напук с усмивка!!!
Самотна се чувствам, имам нужда някой да ме гушне и да не ме пуска.И качествен секс ми се прави като за световно, а няма с кого...идва ми да се метна отнякъде...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5