- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Като дебела свиня-слон, защото ПАК изядох цяла кутия сладолед... е, не цяла кутия, ами минус една чаша, защото и баща ми си хапна. Но все пак е много.
Явно ми е каръшки период, още малко и ще ми стане смешно за самата мен - самоиронията е полезно качество.Сега всички, които съм наранила, или ако имаше Господ, би трябвало да тържествуват над мизерията ми, която ме преследва от известно време.
А аз съм изнервена, нереализирана и дебела. Невероятна комбинация, със сигурност ще си намеря приятел!
И такива ми ти "ВАЖНИ" размисли посред нощите.. И ме мързи да чета тоя "Тютюн", но се налага.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ей , развалиха ми настроението значи ..![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
йеееес![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тъпо....Голям инат съм и не само аз.2ма души които са инатливи сами си страдат за грешките и глупостите.Направо излизам извън релси като се замисля колко фалшиво се дръжа по някой път....
Йеее, супер се чувствам.![]()
Тая вечер направо си го ПРЕгушках!Пък идеята му с този крем беше направо уникална.
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пораснах![]()
The blood that binds us ..till death unites us
^ чИстито ^^
наядох се като гъз, утре няма да стана сутринта за лостове, щото ме болят ръцете, написах як разказ и съм доволен, дилемите ми продължават, глупави жени.
а, да. Фур за мтел, 2 сметки платих х 45 кинта днес, добре, че скоро идва заплата за оня превод, за да ги изклинча.
^ мерси мерси мерси *слънце*
дам дам още малко остана до гей бароветеПървоначално написано от Lincheto
леко изморена ..да лягам ли да не лягам ли :Д дано утре бъде хубаво
^You!
I wanna take you to a gay bar.
стига си спамила ше видиш ся какво ще станеПървоначално написано от Lincheto
![]()
утре ,утре..
пхах как ми се спиии..ей сега лягам
Много добре се чувствам днес!
Добро утро на всички,които са решили да станат рано![]()
ужасно ;( не мога да заспя ...
страх ме е, не мога да спя- побърквам се вече .. да минава всичко и да си почина и аз![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз обичам животаааааа и той обича мееееннннн![]()
Хубавко ми е.Пийвам си кафето и си чакам момчето да си направим пикник. :P Към края на седмицата се отвори работа и ще изкарам малко парички.
Ммм... кеф. И тарантулата се укроти след бурна нощ на бой с папратта. Ще и сложа някое хищно растение да си се лупат по цяла нощ поне на равно.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
shy![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Днес съм out с моето Люлинчанче ии всичко дето имам събрано от тия дни ще го излеем върху първия срещнат!!С нея разпускам ..
Отделно ще си задоволя нервичките с една голяма обиколка на магазинчетата у центърО ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кааааааааак може, бе!?А си мислех, че няма какво повече да стане, ебати. Отдавна не ми се беше случвало да имам толкова каръшки ден, то и затова сигурно в момента наваксвам като за 3 месеца назад.