- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
И аз се чудя как може..боклук скапан.До тук беше...
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Зрението ми не променя остротата си.
Чудесни новини.![]()
Мноого добре... отдавна не съм била в толкова хубаво настроениеОх след малко трябва да започна да се оправямм и по късно на разходка към Албена.. отново
)
Страхотен ден.Започна уникално и така завърши. (h)
Изморена доста,но трябва да решавам листовкии...![]()
Но пък съм адски доволна от днес!! :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много, много хубав ден.Обучението мина добре.
Наистина ще изкарам малко парички.
А сутринта беше просто уникална. Беше велико.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ядосана.
Не, раздразнена е точната дума.
Пак съм на ръба. Силно се моля да не си спомням края на тази седмица. Това всъщност е единственото, което ме крепи в момента.
СПАМПървоначално написано от cranberry696
Вместо да се чувствам добре, ми е адски депрес мууд и честно нз защо.
Поредното доказателство момичетата к'ъв шит са, честно познавам 3 готини момичета и 10 готини /демек свестни нормални,според моите критерии ;д/ момчета, бахти.
Радвам се, че утре най-сетне съм на фитнес и че си правих пилатеса, писна ми да се чувствам като парцал пък като поспортувам се чувствам супер заредена.
Не искам да имам нищо общо с тва ненормално семейство майна, бахти нахалството и глупоста и тъпотията ги е налегнала до един, супер нещастни хора са смисъл нз един човек от семейството ми, който да е щастлив, може да говора така щото не съм живяла толкова, колкото тях, обаче честно ако достигна някой ден до такова нещастно, тъпо егоистично съществуване и до такава самозабрава дано умра.
Нз как ще се развият нещата и се притеснявам, че ако той и каже нещо тя няма да отвърне и нз просто ще се чувства тъпо и ще е пълен шит!, пък нещ'а обаче няма да се бъркам смисъл толкова време не съм се бъркала няма и сега да го направя.
///аре уе майна скрола пак бъгяса:@
требе да си намеря жена, че и аз си имам нужди.![]()
Иначе утре ще е доста култ.
Екстра мина .. радвам се на новите ми придобивчици .. <3
Още един ден по - близко до него ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещо пак съм в сдухано настроение, нямам апетит за пореден ден, даже една бира не успях да изпия цялата, което не е хич нормално за мене... пълен отказ от цивилизацията...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Пфу! Ебати куция ден. Ама наистина беше много куц. Чак ме е яд...
Не успях и да го видя днес.
Утре до обяд (та и след това) пак се очертава да е тежко, дано поне вечерта прекарам с него, че вече не издържам.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Май малко от рано почнах днеска, ама .. нейсе. Ще мине. Иначе е хубаво, като е до мене като се събудя. <3 Мда.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Наспах се тази сутрин.Днес идват цветенцата!!!!!! Нямам търпение да ги видя.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер пия кафе и на работа пос.е.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Разногледа съм още. От повече от два часа съм будна и още не мога да си отворя очите. Дано да има парички за 2 часа.
Не.Първоначално написано от PinkPan7her
Разочарована съм.
Като си спомня колко разправии е имало... и за чий?
прецакан![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача
I'll make you an offer you can't refuse." <3
Много се дразня като уреждам схеми за грамове, пък после всеки си знае своето.
Претенции винаги ще има. За такова нещо всеки е алчен.Първоначално написано от w0sh
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!