- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Малко тъпо. Не обичам, когато искам да споделя и да осъществя връзка с някого, той да я прекъсва и да не отговаря... и изобщо да не приема, по-скоро.
И аз съм като някакъв самотен радио-предавател. Това ме накара да се почувствам самотна за този момент... че няма с кого да споделя мислите, желанията, всичко, което ме вдъхновява... Сигурно ще се намери някой, но когато искам точно един да е тоя човек, който да приеме въпросната информация, да я споделя с него и да стане част от мен по тоя начин, той ми отказва това. Просто не се осъществява връзка. Connection както му се вика...
Малко ме е яд, честно казано, защото точно за този човек си давах надежди, но явно е загубена кауза.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
TOMORROW (sun) !
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Двоумя се. От една страна ми се иска да се видим и да го нагушкам и нацелувам като за последно, от друга не съм склонна да си преглътна гордостта за нищо на света. Все пак, заради единия мъж да издържа 10 дни на място, което не понасям и да бъда с хора, с които нямам нищо общо и които постоянно ще ми светят и ще ме контролират, т.е нещата които най-мразя... Някак везните се накланят към неотиването ми, а хич не ми се щеше. До един момент даже бях сигурна, че ще направя компромис, ама при все, че от години се съобразявам с хора, дето най-малко го заслужават... Не съм склонна да се потъпча отново, съжалявам.
Имам си нови растения!!!Като малко детенце на Коледа съм.
![]()
Искам Радослав. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Апатично. Май имам нужда от ново предизвикателство.
Welcome to the Jungle...
Умрях от скука днес.
В youtube няма никой.
Тоя аватар вече ми омръзна.
И спря да се върти за миг земята..
бахти тъпия ден всичките ми приятели са но почивка и в София е страшна тъпня ако има някой от Сф да пише на ls ако иска да се размотаваме на някаде
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача
I'll make you an offer you can't refuse." <3
Нетърпелива да да дойде утрешния ден и отегчена от присъствието и досадата на някои хора...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бивам .. бавно и славно идва средата на месеца ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
От няколко минути ми е някакво весело.Мммм "Имаш ли бележник?"
![]()
Тази вечер не съм депресирана като по чудо. Може би защото преди малко се скарах с баща ми и част от негатива си е тръгнал... не знам, просто ми душевно съм е еуфория, а физически едва седя. Аааайляк....
2часа и половина фитнес и се чувствам сладко изморена <3
Такива разговори, като днешния ме зареждат с увереност. Просто се наговорих и насподелих и се почувствах толкоова разбрана, се едно говорих със себе си, много приятно чувство.
Иначе разправиите продължават, ама то няма край, така че doesn't really metter..
дано ми мине
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
скапаното чуство , че съм прецакан което си е истина пак се завръща баси отврата![]()
"Бих направил всичко за сърцето на едно момиче" - Джак Изкормвача
I'll make you an offer you can't refuse." <3
Доста изморена,но трябва да решавам листовки...баси смяната 11 часа..не знам как ще издържа утре пак 11 часа и после веднага на рд...![]()
Отделно съм изумена колко алчни хора има!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
http://www.youtube.com/watch?v=j3vLQ...feature=relmfu
Кефя се на клипчетата на този пичМного яко миксира барабани и класика
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всички ме дразнят максимално. Гадни копеленца. Ей сега ви почвам наред.![]()
You are broken, I can fix you...
Чувствам се.. празна. Неудовлетворена. Изгубила смисъла, търсеща изход от ситуацията, в който да не боли. Грам не намирам такъв обаче.
Тежко ми е, задушено. Сякаш.. не знам, чувствам се насилена да върша всичко това, което уж правя по своя воля, ама май не го правя по своя воля. Когато сърцето си мисли, че чувства - тогава няма значение какво казва главата, но когато и сърцето вече не знае, то тогава няма какво да се чудим вече.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ади бе,ади бе,кога ше дойде понеделник бееее!![]()
Брях,брях
Първи ден на работа. Нямам търпение да дойде време вече.Сигурно после няма да имам търпение да свърши, нооо все пак.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()