- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Адски щастлива и удовлетворена от себе си и постигнатото с мои сили![]()
Начии т'ва хладно време е само за излизане!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Покрай тая работа дните ми минават ужасяващо бързо, което е хубаво де.. По-бързо ще дойде денят ^^
И сега малко хардстайлче за добро утро (mm) мноу дуУре![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не много добре.. искам да го видяяя!!!!
Fall down seven times..
Stand up eight.
Много криво. Прокълнат ден. Отдавна не се беше случвало толкова да е зле всичко. Трябва да се сбия с някой.
Temet Nosce
벨야카
!!!Първоначално написано от Fuck0ff
Брях,брях
- Ама ти и днес ли си на работа, мислех, че в събота почиваш?
- Да, но днес е петък.![]()
Бая ми е лежерничко, ама то няма как друго да бъде, като времето е толкова скомърцано. Прекрасен ден за подпиране на диванчето и гледане на бозави филмчета в компанията на промишлено количество шоколад.![]()
Бяснаа съмКак може да има такива хора, които само да създават интриги само и само за да ни разделят.. А най-тъпото е, че той им е повярвал
Този път мисля че вече ще се разделим окончателно.. писна миии
![]()
Не мога с тия деца вече!!!!!!!!
Ще се побъркам, ще се развикам, ще изпищя, ще ги убия!!
Не мога вече- всеки ден от сутрин до вечер и те и ремонта и всичко ми е на главата! Ще спра да се прибирам някой ден.
тъпо ми е . ще гледам филм
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Чакам си я да се прибере![]()
Цялото семейство в нас. Ебаси. Не съм за гледане, бе. Аз себе си едвам виждам. Точно сега намериха да ме поздравяват. Ари бегай бе.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ооо цял ден басейнчета, жакузита-макузита - дали ми е злеЕкстра си се чувствам
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Жалко, наистина жалко... справедливостта не съществува... уж доброто се връщало десетократно без да го искаш естествено... аз не съм искал да ми се връща, но сега просто като се замислих... пфф по-лайнян живота ми не е бил.... но не разбирам къде е грешката на всичко или просто не искам да приема истината.
Ще цитирам една песен: Why is it so hard to find someone who care about you
When it's easy enough to find someone who looks down on you...
[/url]http://www.youtube.com/watch?v=yZ8TTGBLjMohttp://<br /> Всичко ми се струва т... мен.:sad:
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
^^ Ммм... Three Days grace...Супер хубава песен.
![]()
Толкова преуморена...Очакваше се де... първия ден на нова работа винаги е скапан.
Той ми липсва толкова ужасно...Днес, докато се чудех на кой от двата ранени крака да си стъпя, така ми се щеше да е при мен и да ме гушне и...
Смешна съм, че ми липсва толкова много като бяхме заедно оня ден, но просто... имам нужда от него сега.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Леко притеснена...
Перфектно!!!!!!Имах среща с едно мн яко момче и беше супеееер срещата хихи
ехаа супер си прекарах тая вечер, иска още такива, но нз какво ще стане..., ще видим
![]()
Корема ми е свитне знам защо изведнъж не ми отговоря
дано няма нищо лошо
дано ми пише след малко ;( или дано просто да е заспал
![]()
това не го бях чувствала отдавна, да се притеснявам за някой къде е и тнуффф
Как ме боли главатааа.Снощи 5 момичета, ама носехме цялата къща. Музика, смях (смях), бира (как ми се пиеше бираа)
и ако не бяха дошли ченгетата да ни развалят кефа щеше да си изкараме до изгрев слънце. Така с по-малко от два часа сън не се живее.
Вики е на работа, пък ония три шматета отидоха на разходка с пълното съзнание, че трябва да извървят 8 километра само в едната посока. Ненормалници!
Аз ще покибича малко тук и... ще го измисля после.
Краси нещо май ми е сърдит.
Мда.
Взехме да се караме за глупости, а това ми действа изнервящо.
Трябва хубаво ще си поговорим днес... само дано отново не опустишим 5000 минути за отрицателно време.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън