- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Вече много се ядосах на себе си.. Бива ли да съм толкова зле?
Все тая. Нямам нужда от никого.
The blood that binds us ..till death unites us
Пак не спах..Вече стана дразнещо това безсъниеВкисната съм от няколко дни и накрая за нещастие някой приятел ще го обере..мамка му, поне малко по-добре да беше..
Супер ми е,щастлива,усмихната,слънч ва,откриваща себе си![]()
![]()
тъпо ми ееее и ми е жега !!
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
тъпо,скучно и топло![]()
;]
Абсолютно...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Приятно уморена. Днес определено беше по-леко :P
Утре ще е мноооого хубав ден.:P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как се чувствам ли?!Знам ли ...![]()
Потресена съм от новината за смъртта на една наша съфорумничка ...
Изморена съм от снощния купон,който естествено продължи до сутринта,че и след това ...
Май се влюбвамИ то в момче,което визуално въобще не е мой тип ...
![]()
Изнервена съм,защото шматките ми ще ходят на едно кръчме и ме викаха,но аз съм прекалено изморена и ме мързи да отида до тамЗвънях на един приятел,а той ник'ъв не е*ава
Сигурно си е легнал да си почине след снощи ...
Абе общо взето съм кълбо от емоции и чувства в моментаКато бомба със закъснител съм ...
![]()
Моля?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Добре.
Чухме се.
Сега чакам да се обади и да решим къде и кога ще излезем.
Усещам, че ще говорим прекалено дълго и за прекалено много неща.
Налага се.
Ще се справим... Да!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Спи ми се ааадски!Искам да си легна,утре да стана,бодра,бодра и да отида да го видя.Най-сетне!![]()
Брях,брях
Да, какво ?Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
sh0c0ladch3ee е починала в петък при катастрофаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Не е като да съм я познавал.
Миленаа..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега щеше да е 12 клас..
Чух за катастрофата,все пак съм от Разград..но..........не знаех,че е тя...починалото момиче...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже...това е ужасно...![]()
По темата: нз как се чувствам.. абе нещо пак не ми е наред. Но знаете ли какво? Дори, когато ми има нещо.. дори, когато имам някакви проблеми..се сещам за хубавите неща в живота ми и благодаря за тях..Защото ги има и са много.
![]()
ЗоРиТу,не че се заяждам,в момента плача,но как разбра,че точно тя е починала, и е от форума?
Не мога да обясня както ми се иска,за да ме разбереш,понеже не съм в състояние..![]()
Не я познавам лично.
Все пак съжалявам.Толкова млада...
![]()
Не знам какво става напоследък, но отвсякъде се чува за жертви на катастрофи.Светът полудя.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Сиси,ето ЛИНК към една друга тема,в която Миленка пишеше редовно ...
Благодаря! Ох,още не мога да се успокоя..Не,не,не Милена...![]()
![]()
Изморена,но съм доста доволна!![]()
Тъпо ми е ,че утре съм първа смяна и пак няма да мога да се наспя ама....Ако тия дни се разберем и с него нещо ще е мн добре.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кофти за момичето.
Инак съм доволна. Не пада по гръб и направо ми изпълва душицата с отговорите си. Тъкмо мислено го благославях тия дни и той взе, че се поправи.![]()
Много гадно за момичетоЖалко,жалко че се избиваме един друг по такива нелепи начини,а още по жалко е че виновния обикновено има 1-2 драскотини....
Иначе се чувствам страотно,подадох си молбата за напускане,тъй като по списък от по другата седмица няма да останат гаджета у хотела...тогава аз кво ще правя...за това поемаме по нов път![]()
>>DjBelev<<