- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Влюбен...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Horny![]()
Мх, плюс това не беше най-удачният момент да ми се развали пералнята. ;/Първоначално написано от GossipGirl89
Не съм добре.
Най-после го написах някъде.
The blood that binds us ..till death unites us
Те сега вече да те видя какво ще правиш, Март...
не виждам шибания смисъл никъде
Нямам търпение вече. Дразнят ме всички и всичко и накрая ще пречукам някой до степен да не може сам да се познае. Мамка ви! Какво удоволствие ви прави да ме дразните и да ми разваляте готиното настроение? Мам-ка-ви!
Защо казва нещо, пък после не го изпълнява? Много добре знае, че няма да го направи, ама дай да се правим на сериозни и организирани. Еми, няма да стане така просто.
Наистина търпението ми се изчерпва, добре, че наближава. Ще се побъркам вече, едва издържам на тая жега, еднообразие и скука. Опитвам се да се правя на заета, ама не ми се получава грам. Имам нужда да направя нещо гадно, много ми е ядосано.
Доволен, беше приятен и разнообразен ден.![]()
Welcome to the Jungle...
В някаква еуфория съм, честно! Преливам от енергия, идеи, желания, усмивки.. Това не съм аз! Не съм се чувствала така от години. Съвсем ясно помня последният път, когато се почувствах така. Мислех, че никога няма да се върне това чувство.. Изненада ме.![]()
Мога да не ям, да не спя, да не пия. Ще се задоволя и само да си осъществявам идейките.
Не само настроението ми е перфектно, всичко потръгна перфектно. В семейството, с приятелят ми, работата, самостоятелното учене, книгите.. ВСИЧКО!
Така съм се надъхала, че в главата ми се въртят опасните и ужасни мисли да продължавам да следвам голямата си мечта, която зарязах преди 2 години.
Ооо някой да ме спре!
И спря да се върти за миг земята..
Свежичка.Днес ме чака интересен ден. :P Дано пак не е голяма жега.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
суперррр
Много ми харесва това което видях като станах,а сега ме очаква баси деня...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Леле,от колко време не бях писала в тоя сайт.Добре съм.Нямам търпение да го видя..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Чувствам се... на нокти. Затаила съм дъх и се надявам всичко да се оправи.
Животът ми е шибан.
Гадно ми е нещо и тая жега още повече спомага за лошото ми настроение!![]()
Май съм добре. Видях се с една приятелка, а това определено ми повдигна настроението.![]()
Сега съм се "разхвърлила" възможно най-много и си търся нещо студено за пиене, че не издържам на тая жега...
Ще видим какво ще излисля за по-късно... Трябва да си дочета книгата.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Задоволена.![]()
И вече знам повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^
Иначе се чувствам...умрял от жега,но пък днес беше страхотно.
Обичам я.
Първоначално написано от JustaLittleKid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Чувствам се влюбена,ВЛЮБЕНААА!!!![]()
![]()
И толкова,толкова щастливааа!
а от колко време не се бях чувствала така ..
Брях,брях
Намирам се пред финансов колапс.Трябва да се побера в сумата X по такъв начин, че да успея да си купя дрехи и козметика, да имам за развлечения, евентуално някоя друга стотинка за транспорт и ще е много добре, ако ми останат и някакви пари за харчене в близките дни. Не разбирам как ще стане, чес'но. Умея да съм практична и някак да вмествам нещата, обаче тоя път е... ебати, съкрушена съм.
Мощно ДнБ в жегите....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ltMu77wae_I[/youtube]
поне да си бех у варна, та да се топна в това пусто море.
пхаха все ше се намери някой да копира мен и хората около мен ..
Няма лошо ..
само да ми падне ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Със закъснение осъзнах какъв гаф сме направили вчера. Дано да бъркам, че много сконфузно ще се получи.![]()
Иначе - изтощена от тая пуста жега. И утре пак съм първа смяна. Ужас.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote