- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Гузна. Голямо ядене тези дни... нямам тъпение да стане утре и да ходя да скачам! Леко започвам да се плаша как изригва неизразходената ми енергия...
Става.
Било е и по-добре, било е и по-зле.
От това лошо настроение, в което съм от ъъ не знам кога, ще кача килца![]()
Скайпът ми тотално издъхна, депресирВа ме. Сега ще съм принудена да си ползвам фейсбука. ;\
Имах зверска нужда от излизане по женски, и то с нея. Адски приятен ден беше, направо не усетих кога мина. Изпълних си таргета за деня, т.е имам прекрасни нови придобивки и празен портфейл, направихме си сууперска разходчица, забавлявахме се... Безделничеството ми се отразява добре.![]()
Вероятността пък отношенията ни с оня хубостник да приключат скоро е голяма. Не обичам такива хлъзгави истории, не обичам да ми погаждат номера а ла тип "с твоите камъни по твоята глава", не обичам и да ми се прави на ударен, когато му е угодно и да, определено съм му набрала. Нямам време и най-вече нерви за подобни детинщини, ебати.
Леко болен и много влюбен))
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
ПиснА ми от:
* разговори за чувства;
* мисли за чувства;
* песни за чувства;
* патки за чувства;
* арт простотии;
* хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията.![]()
Изнервена, раздразнена...
Някакво ми е отгазирано.
Сложих си пре... такованата щора на вратата и се чувствам страхотно с нея. Стаята отново прилича на моето си леговище.
Нямам търпение за събота и неделя, да се изпека като чушка отново. Нищо, че ми идва на набия по един песник на всеки, който ме докосне на изгорялото.
Егати топлото чувство носи тази песен. Връща ме в мразовитите дни.
Нямам търпение да се гмурна в леглото и да изчезна в Бермудския триъгълник, за който чета от няколко месеца, а не съм стигнала и до половината.
Тая кока-кола от колко време е тук? Топла е сякаш я пия за втори път.
И спря да се върти за миг земята..
Тази вечер беше удивително красива.![]()
![]()
Не искам всичко това да свършва...
Обичам го.![]()
И ми се спи. Довършвам чата с Яна и лягам.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много топло беееа като се сетя и че след малко съм на работа...
![]()
Трябва да се къпя и да се оправям, а така ме мързи - ще ми се цял ден да се излежавам в леглото, но... няма начин. Всичките ми приятели са по морето, само аз съм си тука и направо откачам... Това е първата година от може би 10 насам, в която няма да ходя на море .... не мога да повярвам чак![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Отвратително . На "нея" не й се занимава с мен ,а не мога да я избия от тъпата си глава .Би ми шута и приятелка за която си залагах главата ... Кой знае какво още ще претърпя ... омръзна ми да боли ... Поне довечера ще се насипя добре ...това само ми остана .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
пише ми като ме нема и иска да й пиша.. да ама не, пиша й после 2 дена я няяскоро и 2мата заминаваме за др държави и няя я видя поече.. така е .. изчаках прекалено дълго..
През последните няколко дни се чувствам ужасно..Искам да се махна,да замина и да не виждам никой!![]()
Жееееееегааа жееееееееееееегаа в центъра на Софияя .. ооооо![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ми е заспало.. дори нямам сили да отида и на море..![]()
Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.Първоначално написано от TheNewReligion
Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още.
А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.
Та да...
На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Когато денят започне с рязане на дъски с ръчен трион и вадене на пирони с клещи, винаги знаеш че няма на къде повече .
Мислех, че съм единствената, 'дето им се дразни. Радвам се, че не е така. : )))Първоначално написано от jghgh
А напоследък и аз се разкапвам от рев, но е много пречистващо и е за добро. Сигурно и при теб е така.
В момента изпитвам страх от собствените си простотии, но знам, че ще го преодолея след около 5 до 30 минути.
w0sh, кофти късмет. Преди време редовно денят ми започваше по същия начин. Два месеца подред.![]()
Аре нЕма нужда от толкова саможертви. 2 години и кусур ми трябваха да се съвзема, няма нужда тъкмо когато поукрепнах, да се връщам назад и да се тровя наново, заради някакви индивиди, които никога не са били, не са и няма да бъдат съществена част от живота ми.
Тая вода за нищо не става.
Няма лед. Няма климатик. Няма студено. Няма какво да се прави. Нищо няма.![]()
Ще взема да сваля всички списания от рафта. Пък дано в тях има нещо.
едит: тц, мързи ме
ще се простра на терасата, докато и там не ми омръзне
И спря да се върти за миг земята..
Търся си работа в джобс.
Дали е възможно да залъжа хората, че знам румънски.