.
Затворена тема
Страница 40 от 60 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1483
    Мега фен Аватара на babity
    Гузна. Голямо ядене тези дни... нямам тъпение да стане утре и да ходя да скачам! Леко започвам да се плаша как изригва неизразходената ми енергия...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Като дрогирана

Става.

Било е и по-добре, било е и по-зле.

Супер фен Аватара на leadyflame
    От това лошо настроение, в което съм от ъъ не знам кога, ще кача килца

Супер фен Аватара на zero
    Леко нафърган (пийнал) :Д

Скайпът ми тотално издъхна, депресирВа ме. Сега ще съм принудена да си ползвам фейсбука. ;\

Имах зверска нужда от излизане по женски, и то с нея. Адски приятен ден беше, направо не усетих кога мина. Изпълних си таргета за деня, т.е имам прекрасни нови придобивки и празен портфейл, направихме си сууперска разходчица, забавлявахме се... Безделничеството ми се отразява добре.

Вероятността пък отношенията ни с оня хубостник да приключат скоро е голяма. Не обичам такива хлъзгави истории, не обичам да ми погаждат номера а ла тип "с твоите камъни по твоята глава", не обичам и да ми се прави на ударен, когато му е угодно и да, определено съм му набрала. Нямам време и най-вече нерви за подобни детинщини, ебати.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Леко болен и много влюбен ))
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

ПиснА ми от:
    * разговори за чувства;
    * мисли за чувства;
    * песни за чувства;
    * патки за чувства;
    * арт простотии;
    * хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
    Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Изнервена, раздразнена...

Мега фен Аватара на xoxi
    Някакво ми е отгазирано.

Сложих си пре... такованата щора на вратата и се чувствам страхотно с нея. Стаята отново прилича на моето си леговище.

Нямам търпение за събота и неделя, да се изпека като чушка отново. Нищо, че ми идва на набия по един песник на всеки, който ме докосне на изгорялото.

Егати топлото чувство носи тази песен. Връща ме в мразовитите дни.

Нямам търпение да се гмурна в леглото и да изчезна в Бермудския триъгълник, за който чета от няколко месеца, а не съм стигнала и до половината.

Тая кока-кола от колко време е тук? Топла е сякаш я пия за втори път.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Тази вечер беше удивително красива.
    Не искам всичко това да свършва...
    Обичам го.

И ми се спи. Довършвам чата с Яна и лягам.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Много топло беее а като се сетя и че след малко съм на работа...
    Трябва да се къпя и да се оправям, а така ме мързи - ще ми се цял ден да се излежавам в леглото, но... няма начин. Всичките ми приятели са по морето, само аз съм си тука и направо откачам... Това е първата година от може би 10 насам, в която няма да ходя на море .... не мога да повярвам чак
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Отвратително . На "нея" не й се занимава с мен ,а не мога да я избия от тъпата си глава .Би ми шута и приятелка за която си залагах главата ... Кой знае какво още ще претърпя ... омръзна ми да боли ... Поне довечера ще се насипя добре ...това само ми остана .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    пише ми като ме нема и иска да й пиша.. да ама не, пиша й после 2 дена я няя скоро и 2мата заминаваме за др държави и няя я видя поече.. така е .. изчаках прекалено дълго..

Супер фен Аватара на sladkalady
    През последните няколко дни се чувствам ужасно..Искам да се махна,да замина и да не виждам никой!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Жееееееегааа жееееееееееееегаа в центъра на Софияя .. ооооо

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Много ми е заспало.. дори нямам сили да отида и на море..

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    ПиснА ми от:
    * арт простотии;
    * хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
    Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията.
    Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.
    Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още.

А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.

Та да...

На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Когато денят започне с рязане на дъски с ръчен трион и вадене на пирони с клещи, винаги знаеш че няма на къде повече .

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на elysunny
    боли ме глава, спи ми се, и го искам

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    ПиснА ми от:
    * арт простотии;
    Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.
    Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още.

А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.

Та да...

На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
    Мислех, че съм единствената, 'дето им се дразни. Радвам се, че не е така. : )))
    А напоследък и аз се разкапвам от рев, но е много пречистващо и е за добро. Сигурно и при теб е така.

В момента изпитвам страх от собствените си простотии, но знам, че ще го преодолея след около 5 до 30 минути.

w0sh, кофти късмет. Преди време редовно денят ми започваше по същия начин. Два месеца подред.

Аре нЕма нужда от толкова саможертви. 2 години и кусур ми трябваха да се съвзема, няма нужда тъкмо когато поукрепнах, да се връщам назад и да се тровя наново, заради някакви индивиди, които никога не са били, не са и няма да бъдат съществена част от живота ми.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тая вода за нищо не става.
    Няма лед. Няма климатик. Няма студено. Няма какво да се прави. Нищо няма.
    Ще взема да сваля всички списания от рафта. Пък дано в тях има нещо.

едит: тц, мързи ме
    ще се простра на терасата, докато и там не ми омръзне
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Търся си работа в джобс.

Дали е възможно да залъжа хората, че знам румънски.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си