.
Затворена тема
Страница 41 от 60 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1483
    Супер фен Аватара на iPurple
    такаам... отново съм разочарована, но тва е положението.....
    отказвам се вече, няма смисъл да се занимавам повече!!

Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Търся си работа в джобс.

Дали е възможно да залъжа хората, че знам румънски.
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 / jobs.bg

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ПиснА ми от:
    * арт простотии;
    * хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
    Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията.
    Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.
    Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още.

А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.

Та да...

На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
    Мислех, че съм единствената, 'дето им се дразни. Радвам се, че не е така. : )))
    А напоследък и аз се разкапвам от рев, но е много пречистващо и е за добро. Сигурно и при теб е така.

В момента изпитвам страх от собствените си простотии, но знам, че ще го преодолея след около 5 до 30 минути.

Момичета, трябва да кажа, че съм напълно съгласна с вас. <3

Супер ми яко късмет на тъжните.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от DoubleDMG
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Търся си работа в джобс.

Дали е възможно да залъжа хората, че знам румънски.
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 / jobs.bg
    обясни ми тази простотия, която наричаш мисловен процес. Благодаря.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ПиснА ми от:
    * арт простотии;
    * хора, 'дето не спряха да се правят на перманентно позитивни, усмихнати, готинку-крейзи-пущурели-сладуранки-облечени-във-всичките-скапани-миризливи-цветове-на-шибаната-дъга, духовно извисени, непорочни, общителни, искрени и безгрешни;
    Абе, яяяя вървете на майната си. Само у фейсбукО са така. На живо не могат да спрат да говорят простотии за хората и да лицемерстват. И като почнат с тея статуси къде са, с кого са, защо са, колко обичат да пият млЕко и да рупат домашни курабии посред нощите и как, видиш ли, било готино да се прегръщаш, посрещайки залеза на терасата. Братле, 'бати пумията.
    Даааааааааааа, ти си ми соулмейт, що се касае до цитираното. На мен поне не ми писва от чувства.
    Обаче тия арт пикли, които са щастливи колко дъгата и изобщо пресилените им фалшиви позитивни мисли, направо дразнят. Особено като виждаш кви дупки са наживо. Явно се опитват сами да се убедят в псевдо-позитивността и чувствителността и артистичността си... и не знам и аз какво още.

А истинските такива хора не се занимават да тръбят навсякъде за млякото с канела, пуловера на мама, позитивния ден и т.н. - те просто са си прегърнали тая философия.

Та да...

На мен ми е г/д релакс, вчера цяла нощ ревах, ревах, ревах, крещях , блъсках и се събудих доста отпочинала и спокойна. Ще свикна. Не ми е за сефте тая история.
    Присъединявам се към клуба. Ебаси позите, ебаси чудото. То не са едни снимки, едни статуси, измислените сърчица и любовни обяснения през 3 минути на тая стена... имам чувството, че си държат фейсбуците нон-стоп отворени и като случайно някоя мисъл се обърка и мине през тая празна глава, си я записват по стената, за да не я забравят.
    А на живо са пълни нули, 2 приказки не могат да обелят.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щастлива.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    PinkPan7her много си права.. и аз това си мислех наскоро. Тоолкова се превъзнасят. Ейй, да живее Фейсбук значи!

По темата: Чувствам се някак спокойно. Нищо особено.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Офф готова съм, а се разбрахме да излизаме чак в 9:30 ..мразя да чакаммм

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тая сръбска наденица завладя сърцето ми.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на babity
    Пийсфул. Много, много ме надъхва това човече. И тоооолкова отдалече ме кара да се чувствам добре в кожата си.

Супер фен Аватара на lyfche
    гледам някви неща в интернет и са тооолкова вярни
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Заминаха си...Хотела ся е едно тъпо място,няма го малкия бонбон да ни развеселява че ми е писнало да гледам само пребити пияни германски кратуни...нямаше такава сладуранка,дано и моето дете е такъв сладур,ще съм най-щастливия баща моята хубавица също си замина...пфф знаех че ще се случи ама...егахти,защо не беше от България поне...а имах интересна случка с една от руската група която беше с приятеля си,като днес разбрах че са младоженци....да ви кажа не им давам много на съвместния им живот
    >>DjBelev<<

Самотен и отчаян от жените вече...

London' callin...
    London's burnin'
    Anarchy in the UK.

Чета цял ден статии за нещата в Англия и се чудя защо хората са шокирани и скандализирани. Това е нормален развой на събитията.

Не мога да се запрЪ да ям и пия.

Но съм доволна, че й направих подарък, пък и си купих т'ва, от което имах нужда.

Много му се радваммммм

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Размишлявам си...лято 2011 определено ще бъде запомнено !!! Случиха ми се доста неща на границата на пълното безобразие и простотия...и на върха на адреналина и кефа
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Добре се чувствам... леле мина една година откакто се разделихме с бившия не я усетих направо, а иначе е станал още по-хубав чак започвам да съжалявам че го зарязах..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ужасно! Докога?!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Ще ми се да има някой, с когото да поговоря така както на мен ми се иска.

Вечерта си е кофти.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Искам вече да е неделя ... Аххх,нямам търпение да дойде неделята и да отидем с компанията някъде сред природата Скара,бира,музика,риболов за мъжете ... Слънце,готина компания ... Абеее всичко ще е идеално
    Ех ... И снощи беше яко Уж щяхме да сме само 3-ма човека,а накрая се събрахме 10-тина И той се мъчеше нещо да се закача - диване
    Хъх още не ми е ясно как след 2-3 излизания вече ни приемат като част от компанията им Яко е,че са супер сплотени и интригите,които бяха ежедневие при предишната ми компания,ги няма
    Еххх ... И на аква парк искат да ходим,и на море с тях ме викат,а аз имам други планове и така ме е яд ...
    Пффф,пак съм кълбо от емоции и чувства,като бомба със закъснител съм А колко малко ми трябва да избухна
    В изключително добро настроение съм вече седмица и нещо (учудващо) и се надявам да продължи така още доста време
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ммм... хубав ден.

Баща ми се прибра, което принципно не е никак хубаво, но пък си изкарахме добре като за първи ден. Музика, биричка, приказка, смях... ще видим как ще е по-нататък.

Днес не успях да си го видя, но за сметка на това си говорихме то(оо)лкота хубаво цели три часа по телефона, че направо... Обичам да чувам гласа му <3 обичам да предизвиквам усмивката му <3

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на xoxi
    Как мразя да става така..........................
    Сега абсолютно всичко ми лази по нервите.
    Мразя, мразя това чувство.
    Лягам си.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на sladkalady
    Тези мои родители....Бива ли да бъдат такива егоисти?! Как досега не съм го осъзнала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си