- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
такаам... отново съм разочарована, но тва е положението.....
отказвам се вече, няма смисъл да се занимавам повече!!
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 / jobs.bgПървоначално написано от w0sh
Първоначално написано от TheNewReligion
Момичета, трябва да кажа, че съм напълно съгласна с вас. <3
обясни ми тази простотия, която наричаш мисловен процес. Благодаря.Първоначално написано от DoubleDMG
Присъединявам се към клуба. Ебаси позите, ебаси чудото. То не са едни снимки, едни статуси, измислените сърчица и любовни обяснения през 3 минути на тая стена... имам чувството, че си държат фейсбуците нон-стоп отворени и като случайно някоя мисъл се обърка и мине през тая празна глава, си я записват по стената, за да не я забравят.Първоначално написано от jghgh
А на живо са пълни нули, 2 приказки не могат да обелят.
Щастлива.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
PinkPan7her много си права.. и аз това си мислех наскоро.Тоолкова се превъзнасят. Ейй, да живее Фейсбук значи!
![]()
По темата: Чувствам се някак спокойно. Нищо особено.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Офф готова съм, а се разбрахме да излизаме чак в 9:30 ..мразя да чакаммм![]()
Тая сръбска наденица завладя сърцето ми.
Пийсфул. Много, много ме надъхва това човече. И тоооолкова отдалече ме кара да се чувствам добре в кожата си.
гледам някви неща в интернет и са тооолкова вярни![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Заминаха си...Хотела ся е едно тъпо място,няма го малкия бонбон да ни развеселява че ми е писнало да гледам само пребити пияни германски кратуни...нямаше такава сладуранка,дано и моето дете е такъв сладур,ще съм най-щастливия бащамоята хубавица също си замина...пфф знаех че ще се случи ама...егахти,защо не беше от България поне...а имах интересна случка с една от руската група която беше с приятеля си,като днес разбрах че са младоженци....да ви кажа не им давам много на съвместния им живот
![]()
>>DjBelev<<
London' callin...
London's burnin'
Anarchy in the UK.
Чета цял ден статии за нещата в Англия и се чудя защо хората са шокирани и скандализирани. Това е нормален развой на събитията.
Не мога да се запрЪ да ям и пия.
Но съм доволна, че й направих подарък, пък и си купих т'ва, от което имах нужда.![]()
Размишлявам си...лято 2011 определено ще бъде запомнено !!! Случиха ми се доста неща на границата на пълното безобразие и простотия...и на върха на адреналина и кефа![]()
>>DjBelev<<
Добре се чувствам... леле мина една година откакто се разделихме с бившия не я усетих направо, а иначе е станал още по-хубав чак започвам да съжалявам че го зарязах..![]()
Ужасно! Докога?!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ще ми се да има някой, с когото да поговоря така както на мен ми се иска.
Вечерта си е кофти.
The blood that binds us ..till death unites us
Искам вече да е неделя ...Аххх,нямам търпение да дойде неделята и да отидем с компанията някъде сред природата
Скара,бира,музика,риболов за мъжете ... Слънце,готина компания ... Абеее всичко ще е идеално
![]()
Ех ... И снощи беше якоУж щяхме да сме само 3-ма човека,а накрая се събрахме 10-тина
И той се мъчеше нещо да се закача - диване
![]()
Хъх още не ми е ясно как след 2-3 излизания вече ни приемат като част от компанията имЯко е,че са супер сплотени и интригите,които бяха ежедневие при предишната ми компания,ги няма
Еххх ... И на аква парк искат да ходим,и на море с тях ме викат,а аз имам други планове и така ме е яд ...![]()
Пффф,пак съм кълбо от емоции и чувства,като бомба със закъснител съмА колко малко ми трябва да избухна
![]()
В изключително добро настроение съм вече седмица и нещо (учудващо) и се надявам да продължи така още доста време![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ммм... хубав ден.
Баща ми се прибра, което принципно не е никак хубаво, но пък си изкарахме добре като за първи ден. Музика, биричка, приказка, смях... ще видим как ще е по-нататък.
Днес не успях да си го видя, но за сметка на това си говорихме то(оо)лкота хубаво цели три часа по телефона, че направо...Обичам да чувам гласа му <3 обичам да предизвиквам усмивката му <3
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как мразя да става така..........................
Сега абсолютно всичко ми лази по нервите.
Мразя, мразя това чувство.
Лягам си.
И спря да се върти за миг земята..
Тези мои родители....Бива ли да бъдат такива егоисти?! Как досега не съм го осъзнала...