.
Затворена тема
Страница 43 от 60 ПървиПърви ... 3339404142434445464753 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1483
    Не знам и аз... някво тъпо ми е...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ям диня. Добре ми е...
    Само дето искам да го чуя, ама и това ще стане съвсем скоро.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Чудесен ден. Започнат с кардио, завършен с обилна разходка. Лошото е, че имам отвратителни пришки от новите ми маратонки.
    Запознах се с готин човек.
    Имам някакви надежди, чувства и не знам си какво още към човек, който не съм виждала от 3 години ... странно е. Нереално. Тези чувства ме смущават. Не знам да им се дам ли?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Много изморена...

Как може да има толкова бавни същеста???

Parkway drive са второто най-велико нещо музикално.

И трябва да стягам багажа за морето, но утре.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Имам чувството, че връзката ни се прероди и че сме наново влюбени Прекрасно е, неописуемо е .. наистина ми липсваше.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Ядосвам се на себе си. Косата ми не прилича на нищо. Защоооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооо, да й еба майката, когато си помисля, че двете с тая слама грозна сме стигнали до консенсус, се оказва, че съм далеч от скапаната истина и приличам на задник! Мамка му! Не трябва да се бара поне още 90547320957290527 години, за да порасне достатъчно, за да може да се оформи адекватна прическа! ПиснА ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Приличам на ритана зелка,колкото и да се самозаблуждавам. Зат'ва мразя скапаните дъждовни дни!!!! Нито мога да си направя цивилизован сешоар, нито да я изправя като нормален човек.
    Утре, т.е днес си купувам 2 дамаджани хининова вода и 3 туби лак за коса, стоя далеч от визитната картичка на фризьорския салон и ми е мирна главата. ПиснА! мИ вече!

И сега е време да погледна от слънчевата страна на положението, в което се намирам. Нямам много цъфтежи и е имала и по-добри дни.

Но ето че отново се връщам към тъмната истина- заблуждавала съм се. Никога не съм могла да уцеля смотаната шибана дължина! Гнусните фризьори са виновни за всичко! Майка им! Трябва да ги подкупвам, за да приличам на човек ли? Е, да, ама не. Да си ебат смотаните майки и да си лапат пишките. Адски се дразня. Отида- зле. Не отида- още по-зле. Еми, няма оправия.

Така. Чувствам се благодарна за всичко, което имам. Радвам се, че ми се отдава възможност да си купя това, което искам.

Но няма какво да се залъгвам- аз съм материалистка. Не се спрях да си купувам парцали и галоши, които не ми трЕбват. Така си лекувам душевните рани. Т'ва може да го прави само един объркан келеш, на който му е скучно. Еми, аз съм точно т'ва. Сега го осъзнавам. Но по-добре късно, отколкото никога.

Трябва да ми дойде в близките дни, зат'ва изяждам всичко, 'де що видя. После ще се заблуждавам, че не дебелея. Е, да, ама не. Ям като шопар поне 3 дни в месеца, а не спортувам. Какво искам, не мога да се разбера? Слон ли искам да стана или кит? Е, аз съм амбициозна и май се боря да се превърна в динозавър. Утре даже си знам какво ще направя- няма да ям цял ден, а към 23:06-23:30 ще почна да тършувам за сладко из нас.

И отново е време да погледна от слънчевата страна на прекрасния живот- намерих си нова музика. Ебати кефа.

Но естествено, че филма, който чаках 50 години да се изтегли, е с лошо качество, без субтитри и не мога да се ориентирам кое какво е в тоя шибан торент.

Така. Вече съм по-добре.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    ех да имаше малко зелено, рожденият ми ден щеше да е перфектен, ама кинтите ебават мамата, айде жива и здрава да съм и все така готЯна
    чрд.

Чета си книжок и слушам ДнБ.

и вече си имам бъдещи приятели.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Доста по-добре от вчера. Чудя се за кво изобщо се ядосвам на тоя нещастник, на тия мърши, на 'сичката пумия .. Бе да си е**т майките и тва е.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Какво е това време, бе ?! Събудих се от вятъра и от студ. Ебаси майката.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Какво е това време, бе ?! Събудих се от вятъра и от студ. Ебаси майката.
    Същата работаа Отвратително..
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Отвратително време,супер ми е заспало...и хич не ми се ходи да карам,само ми се лежи.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

...и по-добре съм била, но ще се оправя.....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    След малко отивам на работа - днес и утре и после малко почивка
    За Събота се говорят едни неща и се правят едни планове да се ходи до едно прекрасно място за една вечер, но май времето ще развали всичко... Нищо. Дори и да не отидем там поне ще се видя с един от най-добрите ми приятели - не съм го виждала от месец някъде...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на babity
    Чудесно!

Верно ли се разболявам като вечерта тръгвам за море, бе.

Ня'а, ще го изтракаме някак.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Свърших си работата, всички животинки са нахранени и доволни, всички цветенца са напоени. Време за "Двама мъже и половина" и кафе.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Ох как може да ми е толкова прецакано настроението!? Какво става? ауххх ;ss ;x
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ох, някво супер мързеливко ми е..знаех си, че не е на много добре толкова много сън..
    Времето е супер кофти, той ми се сърди..прекрасно просто -.-
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Прекрасен ден!
    Изчистих, пуснах пералня, сготвих си зеле, нахраних гадинките и напазарувах. Доволна съм от себе си.
    Убийствено готино е да си сам вкъщи

Сега е време да се поглезяяя.

А довечера ще прикъткам Вики у нас да гледаме няк'ъв филм да ужасите и после до сутринта ник'во спане

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

толкова много му се радвамммм....

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Чувствам се много добре (това отдавна не е било ;д). Нещата лека-полека едно по едно ще си дойдат на мястото
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Тъпо дете значи.. ама и тоя моя приятел се обади за кафе да се видим нема го никакъв и не дава нито скайпа на момичето нито телефон ми насила го накарах и сега тва дете ми се сърди що ония й е дал телефона егати значи... в днешно време да не поискаш на човек нещо или да го харесаш бахти реакцийте

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пфф ядосвам се, защото хем станах късно, хем учистих цялата къща и хем пак си седя ся тука без да имам какво да правя...........ще полудея вече ако неска не си намеря някой, който да продава ще умра вече :О + това най-добрия ми фр. му е изкл. тел-а ,а вчера като си писахме последно имаше проблеми =О Страх ме е, не е нормално да му е изкл. пффффффффффтттт ще избухнааа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бля.

днес няма да излизам

първо заради супер времето и второ защото моят дрогар е на работа нощна смяна.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си