- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
доста неуравновесена, незнаеща какво иска.
май няма да ходя на спирита
напрегната
объркана
все едно съм в ПМС нищо че ми свърши съвсем скоро!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Уфф утре пак на работа...малко остана...![]()
>>DjBelev<<
Много горда съм със себе сиТо ми се отдавало да готвя,че даже почва и да ми харесва
Падащи звезди,охх колко много желания имам
![]()
Видяхме се само за 15 мин., но съм изключително щастлива, че и за толкова успяхме.![]()
Дано Цербер замине, дано, дано, дано бе!![]()
Сега ако излезна на терасата и цялото небе е покрито с облаци... и не знам. Миналато година изпуснах звездопада, не ми се иска същото да се случва и сега...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
А пък аз се чувствам влюбена,а не трябва...Хич не ме бива в летните преживявания.Чудя се от сега нататък какво да правя
![]()
Скапана. Не знам къде е шибаният проблем. Не знам защо винаги се получава така. Винаги, винаги, винаги. Заради мен ли е? Заради другите ли е? Усещам, че за всичко съм виновна аз, но не знам как да се поправя.
Омръзна ми да мисля.
Искам да се нося по течението и да не ми пука.
Станалото- станало. Не бях виновна аз. Никой не беше виновен. Непоправимо е и толкоз. Време е да продължа напред.
Писна ми от:
* чувства;
* мисли;
* паранои и страхове;
* да си казвам всеки ден едно и също и все да не го спазвам;
Супер,като изключим отвратителният ми стомах.Стархотен еее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Той:"Айде стягай куфарите и да ходим за 3 дена във Варна!Нали беше навита?!"
А аз,патката,отказахТ'ва щеше да е идеалното време,в което можехме да се доизясним
![]()
Иначе като цяло ми е якоЕдиния близнак почти го уредих с една приятелка,с другия се сближихме ... Като цяло и с двамата,а и с господина от по-горе сме си доста по-близки
Не очаквах да се привържа толкова към тях
![]()
Еххх ... Яко ми е!!!Всички са толкова готиниПросто перфектната компания!!!
Сега си лягам,но без да си спирам звуците,защото все пак може след 3 часа да ми се обадят да ходя на море с диванетоАххх ... Май се влюбвам,да го е*а ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не ми се спи ама ваобще баба ми отдавна заспа а аз седя будна и се чудя какво да правя
Айде поспаланковци ... ставайте време е за сутрешна разходка по плажа! Приемам компания ... ако носи и някоя цигарка ..![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Доста добре.
Отдавна не ми се бяха случвали хубави неща накуп...и се радвам много.
Пък и смятам, че го заслужавам и беше крайно време.![]()
Слезнах от розово-кафевите си облаци и то не беше някакво лежерно слизане. Напротив беше грубо и рязко до там, че да ме заболят петите.
Сега като преценявам изминалите събития от сегашният си акъл ми ми иде да се върна назад във времето, но не за да променям нещо, а за да се нашамаря едно хубаво.
Няма сега да се оплаквам за нещата, които нямам или да насилвам нещо да стане.. Аз ще си продължа от тук нататк в едно желано от мен темпо, което ми приляга, но заради обстоятелствата не се е получило и съм стигнала до извода, като си бях на онзи акъл, че не е за мен.
"Насила хубост не става"-казват хората, така че ще чакам подходяща ситуация и ще се възползвам от нея, за да си постигна целите.
Сега ми е доста смешно...Какви ти цели?
Това не са цели в живота на никой друг.. Защо аз го възприемам така? Убий ме, не знам.
Ще си направя една хубава конска доза кафе, за да остана будна и да си прочистя главата от безсмислени мисли.
Добро утро!
Ох, прищипила съм си някакво сухожилие и ме боли крака, а ми предстоят 4-5 часа на крак.![]()
Надявам се да се оправи до обяд.
Сега се захващам да метна едни спагети, че е най-бързо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Снощи ми се деформира врата от взиране нагоре. Толкова много желания и ни една падаща звезда...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Днес отново ще си се отдам на четене на моите си неща ..![]()
Пък по - късно може и да се излезее ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от sladkalady
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тъпо .-.
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не знам какво искам.
Да отида на Спирита или да не отида.
И се усещам, че почвам да се лигавя, да искам отговор някъде отвън мен. А трябва аз да си решавам и после да мога да поема последствията от решението...
айде ходи, стига се обяснява. (с дружелюбен тон)Първоначално написано от jghgh
Искаш някой да те помоли да отидеш ли? ако харесваш групите наистина, а не го правиш само за вниманието и възможността да се похвалиш, значи не би трябвало да се чудиш
Освен това: денят се очертава разнообразен. Сега ще се обръсна, ще се наям и ще видим какво ще ми предостави (надяваме се)
Не, не искам никой да ме кара да ходя. Обаче наистина в момента НЕ ЗНАМ да ходя ли.
Няма къде да се спи..... : О
И да, не съм сигурна дали ми се ходи. Не че не харесвам групите.
И не го правя за хваленето, лол! Не се хваля къде съм била и т.н.
Просто съм в чуденка. Не съм сигурна дали ако пропусна после няма доста да съжалявам.
Няк'ви ей такива.. прости дилеми. Но и аз клоня, че щом се чудя, значи по-скоро "не".
Ами не спи, ако ще ходиш за 1 ден.
Иначе у форума все ще има някой тип от бургас, дето може да те приюти. reoffender, например.
ммм пропаднаха нещата с нея
'бе ще го измисля.. деа знам и аз.
аз никога не знам какво искам точно.
което ме навежда на мисълта да си стоя на гз и да си трая!
а и вече съм голяма, някак си, каквото и да реша трябва да съм склонна да приемам последствията от правилните/грешните решения.
май ще излезеш прав, че искам някой да ме разубеждава.. което само показва колко вдетинена съм в тоя момент.
мерси за пмс изслушванията ти!
емии за сега съм добре ... усилила съм си музиката, пред мен имам голяма кутия със сладолед ии ровичкам в нета![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !