- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
спиритааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа
Днес всички чуми се скатават, някои са болни, схемата не вдига
ФАК ДИС ШИТ.
Раздвоена.Ама щом се чудя, значи не. Закон.
![]()
Дразниииии мееепффф
Добре като цяло,но ще откачааа...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много ми сЪ дЪхат някои модератори![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Уморена съм и след 4 часа на: "Здравейте! Заповядайте!", придружено с усмивка ми иде да напсувам някого заради идеята.![]()
Хубаво е да видиш, че има хора, на които можеш да разчиташ.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ПИСНА МИ ВЕ ! СТАРАЯ СЕ ДА СЪМ ДОБРА С ВСИЧКИ И НАКРАЯ АЗ ГО ОТНАСЯМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ! ПИСНА МИ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Какъв клуб брат мееее хората ме потрисат с всеки изминал ден ! Честно няма такова животно като човека.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
- Ти си животноо!
- Не аз съм човек. (спокоен тон)
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кажи защо си зле.. излей си душицатаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
Много ясно![]()
![]()
ЗНАЕХ СИ, ЗНАЕХ СИ, ЗНАААААААААААЕХ СИ!Щастлива и доволна съм вече, след като егото ми е подхранено по толкова добър начин.
![]()
И ми остават по-малко от 16 дни, докато остарея безвъзвратно. Отново. Ебати мъката. Бръчките ще стават все по-дълбоки, биологичният часовник все по-шумно ще тиктака...![]()
Едновременно ми е много неща. Уморена съм, поддут ми е корема от динята, обаче съм мераклийка за танци... и разни други неща, пък няма, обаче пък яката музичка ме кара да се поклащам весело.
Топъл ден + бира + парк + Сиси =![]()
Беше едиин дълъг ден,с моето момиче справи се чудесно![]()
Една реплика ми се е набила в главата и не излиза![]()
Гладна съм.... иначе днес съм супер. И съм си поставила цел. И ще си я изпълня. И въобще, изпълвам се с няк'ви идеи, които ме крепят приятно.
Y.M.C.A или "Здравейте, заповядайте!"?Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо го повтори пак...второтоПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Завидно уморена. Днес съм нямала и един час за себе си.
Цял следобед съм чистила и подреждала, чак сега опрях до английския...
ей голяма кучка е най - добрата ми приятелка![]()
Усмихвайте се ! : )))
~