- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
+++Първоначално написано от Zarity
най-най-най-якия!![]()
![]()
![]()
Направих си няколко извода
1 много е топлоооооооооо
2 обичам яяяяяяяяя ( това си го знаех ... но за бройката)
3 майка ми е лудааа
4 windows 7 e боклук
5 секс в борисовата якоо
е нека са 5![]()
Много добрее.Беше супер готин ден!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Той пък от къде се взе? След три години?
![]()
Май на времето не се шегуваше...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
засега всичко върви добре.. добро утро впрочемще видим как ще се развие денят. иначе съм си супер! малко гладна
![]()
Мома съм
Просто бъди щастлив..
Утре е изпита! Утре е изпита!И след това вече съм свободна да кръстосвам света.
![]()
Днес ще пробиваме дупки.Дано по погрешка не пробия някоя в него.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Омазах се като петгодишно дете, ама така е, като се лакирам с последните капки от шишенцето. Като изключим това, много добре ми започна денят, от сутринта съм ухилена като чеширския котарак. Май цаката е да спя по час-два на денонощие и да ми правят закуска по-често.Мисля да се помотая още малко из нас и след това започвам да се приготвям, че да не закъснея за уговорката.
Пак някви странни сънища.Добре съм,нямам търпение да дойде 20-ти.
![]()
Не е за вярване..толкова съм щастлива![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Добре ми е, и плана за деня е добър- ще си почивам в нас до 5, после съм на работа до 7 и 30 и после Арбанаси ни зовемного обичам да ходя там, а и комбинацията, че и Александър ще ни чака там ме прави още по- доволна
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Днес правим 5 месеца... за жалост той не е тук и напразно станах в 6;30. Дано деня продължи по-добре.Първоначално написано от cranberry696
^^^
Бургас <3
Боли ме коремчето и чакам моя да се накани да излезем, ама....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Трябва да купя една камара глупости...и накрая, просто си се познавам, ще забравя половината и то ще се окажат най-важните. Сега ще си запиша на едно листче.
От вчера обстоятелствата нещо се опитват да вървят срещу мен, ама ще видим тая работа.![]()
Цепи ме тиква като гъз и лещите ми са гъз х 2. :Д
Но инак е приятен денят.
Ох... чаках тоя ден от цяла седмица. Направо камък ми падна от сърцето. Най-после ще заспя спокойно...
Сега след като вече няма за какво да стоя на тръни... мисля да се обадя на една приятелка и да се разходим като бели хора, без да й пълня главата с моите изтерични притеснения.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Перфектно се чувствам,всичко става по мой план..........![]()
Banks' shit - sells
Buck's shit - sells
Game's shit - sells
I'm rich as hell
Искам нещо де...
Мии ако не смятаме жегата,добреизлиза ми се ама май няма да стане
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
За останалите в миналото ми боклуци НЕ съжалявам!! Съжалявам само за изгубеното ми време с тях!!
Искам нещото за петък да се получи .. party animal![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изморена,леко разочарована,че не е писал и перфектно,защото беше супер якия ден.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бая успешен ден от всяка гледна точка. Направих супер успешния шопинг и си имам невероятни нещица, и съм много доволна от себе си. Вече. По-рано мрънках каква съм прахосница и как нямам чак толкова осезаема нужда от еди-какво-си, ама ми биха два емоционални шамара, че да се опомня.И все пак ми е маалко гузно. Ама малко. Ще изям един шоколадов сладолед и ще ми мине.