- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
нямам търпение! :P
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Опа, и уговорката отпадна.
Бонусът е, че ще плакна очи.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://www.youtube.com/watch?v=DteOt3bcJN8 - превъртам тая песен вече за 100-тен път и си припявам "В ръцете ти е най-добре, хайде погали ме"![]()
Денят ми започна с него.Обожавам гласът му да е първото нещо, което чувам, когато отворя очи.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Яде ми се сладолед, а не ми се излиза в тая жега. Само като усетя как сякаш кожата ми попива всичко и умирам.
Ще отида да си наблъскам една голяма чаша с лед и кола и ще заседна в хола, ще звънна на сестрата и ще убия и нейното време.
И спря да се върти за миг земята..
Малко по-добре съм. Смъкнах температурата, сега остава и да спре това убийствено главоболие. Ще спре. Щом съм му казала. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако бяхме отишли вчера на лекар както ти казах,сега надали щеше да те боли.Но нали не ме слушаш,добре че днес поне отидохмеПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Иначе по темата: Егати жегата,одеве се прибрах сварен![]()
Прав си...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
You can spank me now.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Колебая се... Да отида ли или не? Ако отида, ще помислят сигурно, че е заради него, но пък едва ли мога да откажа поканата за този купон (както го нарекоха). Но защо ли имам чувството, че ще ми създаде един голям цирк?Ммм май ще отида
![]()
А като цяло съм ок - приятна музика, час и половина тренировка. Екстра![]()
Не минава ден без да се скарам с някого...Вече не се понасям...![]()
Тази вечер задължително трябва да го видя и нагушкам...
Мхм!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как е възможно на най-преебания зъб да имам пак кариес, бахти не ми остана зъб вече ;х
Боли ме ужасно и ме е страх да ходя на зъболекар, искам при таткоо.. ;х![]()
При друго положние би ми било тъпо, че се чувствам така ама ся не ми е.
Не знам кво се разбира от постовете ми ама МНОГО ме боли.
Много изостанали хора са някои беее![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Горката.Първоначално написано от oasis
Това ми се е случвало веднъж да ме боли много зъб и да няма зъболекар наоколо... леле, кошмар.
По-добре иди все пак. Страх не страх...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Трупясала. Жега + умора = много лоша комбинация.
Толкова зле бях днес, та дори не им обърнах внимание. Даже на него. Дано не му е станало кофти.
Утре е ден за мързелуване. Няма да стана от леглото преди 12.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мм, толкова вярно!Първоначално написано от sladkalady
Май ще се видя утре с момчето, за което писах жалната тема!И това е толкова добро!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^Радвам се!
Аз обаче ще трябва да почакам, обстоятелствата са срещу мен![]()
Преди малко го чух, добре е. Утре мислим да се видиммще го нагушкам едно хубаво и ще си говорим за морето
да идва по бързо утре, вече че ..
Изморено и неадекватно ми е, обаче ако сега си легна няма да заспя, или в най-добрия случай ще се събудя по никое време.
готини барбекю беше, с едни от най-прекрасните хора, койтто познавам
От началото на тази година просто не съм себе си, в ретроспекция погледнато.
Трябва ми да избягам нанякъде.
We chase misprinted lies
We face the path of time
And yet I fight
And yet I fight
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home
Oooh... Oooh...
Oooh... Oooh...
My gift of self is raped
My privacy is raked
And yet I find
And yet I find
Repeating in my head
If I can't be my own
I'd feel better dead
Oooh... Oooh...
Oooh... Oooh...
супер съм ;д , ама не искам утре да ходя по лекарски кабинети .. и леле дано и утре да се видиммного ще ми е кеф. ЛЕЛЕ Госип гърл .. уникалния филммм с егати чувството играят леле Блеър и Чък .. и Серена и Дан уфффф
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Видях го най-после..съсипана такава се чувствам,и доста безсилна..
наистина нямам сили да се изправя пред него;
страх ме е да го погледна,защото знам,че ще му се изгубя в погледа,и всичко ще си обърне посоката,а не искам..сега е щастлив..
Как ме кара да се чувствам така,не знам..за бога..
А толкова го обичам..курец за мен -.-
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Вече не съм добре обаче. Ще запивам с кола и кафе, пък дано се оправя.![]()
объркана много ... цяла вечер мисля за едно ии в крайна сметка не стигам до никакъв извод ..