.
Затворена тема
Страница 56 от 60 ПървиПърви ... 646525354555657585960 ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1483
    Супер фен Аватара на elysunny
    странно, но изключително

бахти наркоманските истории и все пак не и вярвам много на приказките...Стана ми тъпо и не знам, кое точно беше истина от всичко, което каза и се дразня, че реагирах толкова емоционално.
    Иначе chasing a dream и въпреки предчувствието ми майка ми не се съгласи и тва усложнява нещата, ама не ми пука :х И без тва след всички тези неща не знам кво да изпитвам към нея, просто се постара колкото и малко да сме били близки да сме още по-малко."Смислите се променят" доста якия отговор получих, след като и казах какъв смисъл влагам аз.
    И да, гледах амели и да, прекрасен е!<3
    //ИСКАМ всичко да е било просто шибана измислица..
    ///зъбът още ме такова, трябвало да му правя снимка :х

ебати странните неща ми се случиха за по-малко от 2 часа. ама странно хубави, де.

скомърцано ми е. подозирам, че ше бъде бая тегаво, като изключим редовните простотии, че всеки сам си прави, квото си прави и трябва да си усмихнат и позитивен към останалите. в крайна сметка аз не отивам там да се забавлявам, а да МЕ забавляват. трябва да ме занимават с всевъзможни простотии и да не ми оставят глътка въздух да дишам, както и правото да избирам. просто в мига, в който ми изръсят простотия от рода "ти си решаваш" или "какво искаш да правим", и си представям как забухвам човека по главата с някой тиган. "искам да лежа в хамак на плажа, да пия Мохито и да пуша цигара след цигара, докато зяпам вълните". след като очевидно не можеш да ми го осигуриш и виждаш, че не съм на кеф и се държа тъпо - пренебрегни ми лиготиите, купи ми сладолед и изчакай да поблаженствам и да стана сговорчива, като през това време обмислиш къде ще ходим и какво ще правим, за да ми е ЗАБАВНО, ВЕСЕЛО и ИНТЕРЕСНО. много сложно. нема мърдане вече, и багаж трябва да стягам, ама май за рано сутринта ще го оставя тва.

той пък е тъпанар. и ме дразни. след седмица пак ще довтаса и ще се прави на ударен. проси си боя направо.

Мега фен Аватара на babity
    Уморена и отегчена. Останаха ми само още две седмици ваканцийка. Някои неща ще ми липсват много, обаче нямам търпение да започне да се случва нещо наоколо ми.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Гледа ми се Мулан.
    Мулан <3

Мега фен Аватара на Colouring
    изобщо не съм добре.
    чувствам се потисната.
    сама.

Супер фен Аватара на lyfche
    след няколко дни заминаваме на море вече имам идея как да съм облечена на 15 септември
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пуу работа, работа.. напоследък нямам никакво време за себе си...
    Днес доста хора ме зарадваха.. радвам се, че не ме забравиха, но други ме разочароваха и никак не ми стана приятно.. ама к'во да се прави.. едно че от части съм свикнал, второ че това е малко показателно и мисля, че мога си взема бележка относно някои други неща, които така или иначе знам но просто да затвърдим материала (ироничен смях)

ИИИИИИИИ само чакам другата седмица... <3 толкова малко остана..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Объркана и ядосана на себе си....твърде лесно се изкушавам и после страдам...иде ми да се пребия с правата лопата

Хммммммм, a lil disappointed, и по-лошото - не ми откриха нищо на зъба - нито от снимки, нито от преглед, нито нищо. И все пак ме боли като гз.

Утре отивам за 2ро мнение
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Нека видим...

- окей излизане
    - за малко меле с мангалите в трамвая
    - две книги на Мураками и една на Бегбеде
    - тъпотии

Сумаризира се повече като минусова нощ.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Най-накрая...уволнен Край на Рускинките,полякинките и германките,сега си търсим нормална руса синеока българка по възможност от Варна
    >>DjBelev<<

Нон-стоп съм гладна. Дано не съм качила, дано, дано, дано...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Добре бе =) днеска мега мъзеливият ден.. утре трябва рано да ставам така че след малко ще се ореантирам към леглото :Д

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Чувствам се... добре. Тази вечер най-после успях да си го видя от четири дни насам.
    Имам чувството, че цял живот няма му се наситя...
    Ах!

Само не мога да разбера как е възможно да изговорим 2000 минути за по-малко от две седмици? Т'ва е някак невъзможно. Смисъл... възможно е, случвало се е, ама не и този път. Тия от глобул нещо ни е'ават. Мхм...

И сега не знам как ще я караме чак до 5-ти септември. Бая време си е... трябва да измислим нещо.

Обичам да получавам неочаквани смс-и от него. <3

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на FantaMen
    Настроението ми е на МАX...всичко си върви що годе по план! Утре ще е големият ДЕН !!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Започнала съм да се ядосвам на малки глупости, МНОГО !

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тия дни за билетЦенЦе .. хохо

а неска сигурно кафенце и после малко за нови придобивки.. нааайс

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Пак ме ядоса рано сутринта. Оф. Даже вече нямам сили да се оплача, да се изнервя, да му се обаждам .. не ми харесва накъде отиват нещата.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер съм =)

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    да да да да да да (мм) (happy) !
    Супер съм :P
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

И аз не знам как съм

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Днес прекрасно.За сега.
    Той е тук,което ме прави много по-щастлива<3
    Толкова се зарадвах,имам голяма възможност да го видя,а точно това искам..
    Направих си и хубав шопинг,наистина съм доволна.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    В супер настроение

Мега фен Аватара на Infinity
    Странно се чувствам ..
    Объркана , разсеяна , леко неадекватна и приятно замаяна от това това чувство, а си мислех, че досега съм обичала !
    Да, ама не ! Интересно е сам да разучаваш себе си и поведението си в такова положение... няк
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си