- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
бахти наркоманските истории и все пак не и вярвам много на приказките...Стана ми тъпо и не знам, кое точно беше истина от всичко, което каза и се дразня, че реагирах толкова емоционално.
Иначе chasing a dream и въпреки предчувствието ми майка ми не се съгласи и тва усложнява нещата, ама не ми пука :х И без тва след всички тези неща не знам кво да изпитвам към нея, просто се постара колкото и малко да сме били близки да сме още по-малко."Смислите се променят" доста якия отговор получих, след като и казах какъв смисъл влагам аз.
И да, гледах амели и да, прекрасен е!<3
//ИСКАМ всичко да е било просто шибана измислица..
///зъбът още ме такова, трябвало да му правя снимка :х
ебати странните неща ми се случиха за по-малко от 2 часа.ама странно хубави, де.
скомърцано ми е. подозирам, че ше бъде бая тегаво, като изключим редовните простотии, че всеки сам си прави, квото си прави и трябва да си усмихнат и позитивен към останалите. в крайна сметка аз не отивам там да се забавлявам, а да МЕ забавляват. трябва да ме занимават с всевъзможни простотии и да не ми оставят глътка въздух да дишам, както и правото да избирам. просто в мига, в който ми изръсят простотия от рода "ти си решаваш" или "какво искаш да правим", и си представям как забухвам човека по главата с някой тиган. "искам да лежа в хамак на плажа, да пия Мохито и да пуша цигара след цигара, докато зяпам вълните". след като очевидно не можеш да ми го осигуриш и виждаш, че не съм на кеф и се държа тъпо - пренебрегни ми лиготиите, купи ми сладолед и изчакай да поблаженствам и да стана сговорчива, като през това време обмислиш къде ще ходим и какво ще правим, за да ми е ЗАБАВНО, ВЕСЕЛО и ИНТЕРЕСНО. много сложно. нема мърдане вече, и багаж трябва да стягам, ама май за рано сутринта ще го оставя тва.
той пък е тъпанар. и ме дразни. след седмица пак ще довтаса и ще се прави на ударен. проси си боя направо.
Уморена и отегчена. Останаха ми само още две седмици ваканцийка. Някои неща ще ми липсват много, обаче нямам търпение да започне да се случва нещо наоколо ми.
изобщо не съм добре.
чувствам се потисната.
сама.
след няколко дни заминаваме на моревече имам идея как да съм облечена на 15 септември
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Пуу работа, работа.. напоследък нямам никакво време за себе си...
Днес доста хора ме зарадваха.. радвам се, че не ме забравиха, но други ме разочароваха и никак не ми стана приятно.. ама к'во да се прави.. едно че от части съм свикнал, второ че това е малко показателно и мисля, че мога си взема бележка относно някои други неща, които така или иначе знам но просто да затвърдим материала (ироничен смях)
ИИИИИИИИ само чакам другата седмица... <3 толкова малко остана..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Объркана и ядосана на себе си....твърде лесно се изкушавам и после страдам...иде ми да се пребия с правата лопата
Хммммммм, a lil disappointed, и по-лошото - не ми откриха нищо на зъба - нито от снимки, нито от преглед, нито нищо. И все пак ме боли като гз.
Утре отивам за 2ро мнение![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нека видим...
- окей излизане
- за малко меле с мангалите в трамвая
- две книги на Мураками и една на Бегбеде
- тъпотии
Сумаризира се повече като минусова нощ.
Най-накрая...уволнен![]()
![]()
Край на Рускинките,полякинките и германките,сега си търсим нормална руса синеока българка по възможност от Варна
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Добре бе =) днеска мега мъзеливият ден.. утре трябва рано да ставам така че след малко ще се ореантирам към леглото :Д
Чувствам се... добре. Тази вечер най-после успях да си го видя от четири дни насам.
Имам чувството, че цял живот няма му се наситя...
Ах!![]()
Само не мога да разбера как е възможно да изговорим 2000 минути за по-малко от две седмици? Т'ва е някак невъзможно. Смисъл... възможно е, случвало се е, ама не и този път. Тия от глобул нещо ни е'ават. Мхм...
И сега не знам как ще я караме чак до 5-ти септември. Бая време си е... трябва да измислим нещо.
Обичам да получавам неочаквани смс-и от него. <3
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Настроението ми е на МАX...всичко си върви що годе по план! Утре ще е големият ДЕН !!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Започнала съм да се ядосвам на малки глупости, МНОГО !![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Тия дни за билетЦенЦе ..хохо
а неска сигурно кафенце и после малко за нови придобивки.. нааайс![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пак ме ядоса рано сутринта. Оф. Даже вече нямам сили да се оплача, да се изнервя, да му се обаждам .. не ми харесва накъде отиват нещата.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да да да да да да (мм) (happy) !
Супер съм :P
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
И аз не знам как съм![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Днес прекрасно.За сега.
Той е тук,което ме прави много по-щастлива<3
Толкова се зарадвах,имам голяма възможност да го видя,а точно това искам..
Направих си и хубав шопинг,наистина съм доволна.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В супер настроение![]()
Странно се чувствам ..![]()
Объркана , разсеяна , леко неадекватна и приятно замаяна от това това чувство, а си мислех, че досега съм обичала !![]()
Да, ама не ! Интересно е сам да разучаваш себе си и поведението си в такова положение... няк
To infinity and beyond.