- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
самотна
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз съм провал...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Гузна. Голямо ядене направих днес. Утре трябва да се поправя. И се надвам паричките и силичките да ми стигнат да направя още един час тренировка утре.
...
Не ме атакувайте... просто за пореден път...
Саднато ми е. От доста време не съм имала контакти с никой друг освен майка ми и приятеля ми по телефона и баща ми у нас. Никой от "великите ми приятели" не се сеща дори едно "здравей" да ми пише, а да излезем да не говорим. И от почти 2 седмици или ходя на работа в магазина при татко, или вися вкъщи и чистя, или мързелувам. Омръзна ми вече.. толкова неща съм правила за нея, а тя.. шматка. Е едва ли на някой ще му се занимава да чете саднати редове ама аз да си излея малко чувствата..![]()
^^^
Бургас <3
Наранена.. но няма да правя драми..т'фа е 'щото съм тийнейджър!!![]()
![]()
![]()
Благодарна съм за готините си приятели и роднини, за нещата, които ми се случват и зат'ва, че се наредиха, за хубавата ми рокля, за абсолютно всичко - добро или лошо.
От 14 март.. преебан тъжен и само проблеми проблемииии живота си ибало майката брато..
Пожелавам си късмет утре! .. А след това... Party timeeeeeeee![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Съгласна съм, че няма Бог. За любовта - не съвсем.Първоначално написано от BloodRunsCold
(Знам че никой не ме е питал, ама аз пък искам да го кажа).
Он: Правя неща, които си бях обещала да не правя. Всичко се развива по начин, по който въобще не съм подозирала. И все пак мисля че държа всичко под контрол. Мога. И ще опитвам до последно, без значения какви са обстоятелствата.
Той призна, че му липсвам... слаб е, мой е... и докато чувства вина винаги ще бъде мой. Ще успее да продължи живота си само когато го отърся от това бреме, а това никога няма да стане. Или поне не в близките години...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Преуморена,цяла нощ не спах днес пак цял ден напред назад искамм мъничко почивкаа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Извинявай,че се меся,но не е ли по-добре ти да им пишеш (на приятелите ти).Може пък да си имат свои неща за вършене.Първоначално написано от TheBobqk
Иначе аз съм добре,ама ми е много горещо.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Повечето пъти форумът ме разочарова ама неска просто почва с много смЕх ..![]()
![]()
.. и продължавам да съм в очакване!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не съм доволна никак..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Писала съм им..отговор никакъв.Първоначално написано от soul1199
![]()
^^^
Бургас <3
Ужасно,ако искат да кажат в последната секундабахти хората
![]()
![]()
![]()
Пфф...когато се забавлявахме,партита,пиене плаж и т.н ми бяха мн добри приятели обаче кагато ги помолих за помощ в труден момент всички изчезнаха,зарязаха ме,не си вдигаха телефоните или просто си намираха тъпи оправданя... ..![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Чуствам се.. по сама от всякога това лято..!~
Добре съм. Хах! Не съм се чувствала добре от... не помня от кога, адски много време мина от последния път.
Само ми е малко сад'нато, че мойте хора ще ходят на нощно къпане тая вечер, пък аз няма как да отида.Много ми се искаше, жалко...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Влюбен![]()
Мноооого, много тъжен. Искам всичко да се оправи и вярвам в това.