- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Сънена.Кой ме би да ставам в 7 и половина.
Надявам се, че той учи.![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре.Вчера успях да си почина малко,сега пак три дена пълна лудница...Надявам се да има по-малко идиоти днес,че 11 чааса не е добре...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Едно такова никакво ми е. Излъга ме, не е кой знае какъв световен проблем, ще го преглътна, но първо ще полазя малко по нервите и ще му дам да разбере, че знам.
Почивката заминава "на майце си".
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чувствам се.. и аз не знам как.. ден съм добре, втори съм зле..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
пълна шитня,яд ме е,че е лято.
и...липсва ми.
Тоя пък как реши да отиде на море за 15 минути?!![]()
Пак добре, че ще си дойде в неделя...опасявах се да не остане за седмица там...щяхме да се разминем и да не се видим до края на Август, което щеше да е супер тъпото. Сега пък ако отиде с приятелчетата си на Слънчев Бряг и се засечем там в края на месеца ще е повече от добре^^. Искам да използвам всеки свободен ден от лятото с него, защото после ни очакват нови 9 трудни месеца, в които ще се виждаме по-рядко. :\
MOUNTAINEERING FTW! <3
пф много планове, много нещо .. дано накрая имат резултат!![]()
Тия дни минават като месеци .. много ми е скучно![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Значи... сама съм срещу всички. Ей това е отвратително. Всеки ми казва, че трябва да правя н-е-щ-о, което е пълна противоположност на това, което съм решила аз, на това към което се стремя.
Егати шитавото е да няма кой да ти бутне едно рамо... Пф!
Само той е до мен <3 (макар и не физически). Не знам как въобще щях да се справям ако не можех да говоря с него.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами... събудих се в страхотно настроение, усмихната, навънка времето е идеалноСлед малко излизам и се надявам така да се завъртят нещата, че да се видим с моето момче...
![]()
Смелите сами се борят..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
вбесена![]()
![]()
![]()
![]()
Rikity-сестричка
Общо взето скука...слушам музика и релаксирам в първия ми ден отново като безработенНещо ме посърбява рамото от тея кинезио ленки дано да имат ефект че иначе
![]()
>>DjBelev<<
Смазан от басейн...
Снощи...Пък днес беше меденко. Ходих на работа за около 8 часа, през почивчиците пуших по някоя друга цигарка, после като се прибрах подремнах...
![]()
Смешното е, че през цялото време някой ме закачаше и г-н Прекрасни, както беше изчезнал безследно, отведнъж се появи.Ебати шестото чувство, ебати.
Прекрасничко ми е едно такова и се надявам нещата да продължат да се развиват все така добре. :}
Сад заключиха ни спам темата![]()
и сегаааа.....![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
М.амка му днес имам голям късмет.Не е за вярване чак.. =D>
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Айлячец. Днеска се наблъсках супер мощно. Осъзнах, че не съм чак толкова зле, колкото си мислех. И колкото повече си се т'варя, толкова по - добре се чувствам. След малко трябва да си взема душче и да помисля какво ще си облека утре, защото ще видя някой...Само дано не ме видят с тоя прошляк, с който ще излизам...
тва дете не е добре![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!