.
Затворена тема
Страница 7 от 60 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1483
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Много съм щастлива. Вече имам клипче,на което пея една страшна песен и го метнах във форума в раздел "Лично творчество".Приемам критика,но само градивна! :P

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Щастлива съм.Много.Обичам го това лято,да не кажа,че се очертава най-хубавото. И утре ще го видя и нямам търпение,не ме интересува колко рано тряя стана,колко пари тряя дам за таксита,ще отида и ще му се метна на врата.

Дай ми повод,само даййй,да остана с теб до краай

ПП:Оня малоумник нещо се е саднал май...хахахха
    Брях,брях

Супер кофти ми е в момента > скарах се с най - добрата си (и единствена) приятелка заради някакъв идиот.. Понякога направо ми иде да си с*ра на късмета. :/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    уморена.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Влюбен и загубен

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цял ден ме боли глава. Кво е това нещо, ебаси. И интернет нямам, добре, че брат ми има. Ебаси.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Много уморена,имах нужда да си почина още няколко дни.На всичкото отгоре съм адски объркана,пука ми за неща и хора,за които изобщо не трябва да мисля.
    И все пак е лято,заобиколена съм от хора,които държат на мен и ми е приятно да изкарвам времето си с тях,но пак неканени мисли ми бръмчат из мозъка и ми развалят хубавото настроение.
    П.С. Май съвсем полудявам...

Banned Фен
    ВЪЗРО........... WAIT FOR IT.............. ДЕН!!! ВЪЗРОДЕН!!!

много зле

Мега фен Аватара на babity
    Малко ми е тъпичко. Мързи ме. И май ме хваща ПМС-то, което е доста неприятно. И се чудя утре дали ще издържа да направя два часа...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мина изпита... и мина добре!

И си го искам. Днес ми беше голяма подкрепа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Добре съм май.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Шумен...
    Оффф,честно ли веееееееееее!!!!!
    Брях,брях

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ivMa1B3cRdw[/youtube] мдаа... Инак съм абсолютно и обезателно на червено, което значи, че си орязах сума ти излизания в близките дни. Имам и един куп ДОСАДНИ и ОТВРАТИТЕЛНИ книги, които съм принудена да прочета. Така и така ще си мухлясвам в нас, нищо не ме бърка поне да ги почна.
    Изключая загиването на социалния ми живот, което официално ще започне от утре, днес си направих страшна разходчица и! си намерих обецата. Месеци наред успявах да си прикрия гафа и сигурно още щях, ама по някое време все щяха да ми откъснат главата. А сега я намерих! Тоя чифт обеци сигурно вече никога в живота си няма да го сложа, все съм на път да ги загубя някъде.

Град
    Шумен...
    Много ясно,че ще ми развалят настроението все накък си,да им еба пу**ите майни на всичките.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на bEbsI
    Кофти. Колкото повече растеш на години с такава пропорция и приятелките ти намаляват. Пък и ми писна от момичешка драма.Нямам време за лиготии,мамка му. На 20 се чувствам като на 30. Единственото ми спасение от тъпата носталгия ,която ще ме хване, е да се зарина в работа и това ще и направя - след няколко дни като се прибера в София.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

УЖАСНО....ГАДДНО

Мега фен
    най- сетне 1 спокойна вечер вкъщиии снощи си махнах главата, онези симпатяги са направо ненормални добре, че днес се посъвзех. наистина ми трябва лека почивка от подобни преживявания
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Не мога, писна ми от лъжи и несериозни работи.. След всичко, което ми причини и да продължава ..... Сигурно е много хубаво да си играеш с чужди чувства, само да не се обърнат нещата някой ден, да не се обърнат !
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изморено,но поне се прибрах вече.Страх ме е,че и тази вечер няма да мога да спя,а утре пак един куп неща за вършене...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Гледам некви стари клипчета и ми става супер тъжно Искам си ги обратно тея моменти, много жалко, че никога няма да се върнат.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Объркана...Вече като спря да ми пука и...Не знам какво да правя сега изобщо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Видях го... и го почувствах отново. Същите моменти, онези... старите, онези които мислех, че никога повече няма да се върнат... най-после... както преди, за съвсем малко...
    Но това са откраднати мигове. Болезнени... и грешни.

Само не искам да заминава, дори ако се наложи да чакам до следващото лято, за да върна онези времена... ще чакам... само не искам да заминава.
    По дяволите... уморена съм...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Там някъде..
    Страдам по онази ,която ме харесваше ,а аз не отговорих със същото..И сега гледам нейни снимки..Fuck this shit..

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Толкова мнооого ми се спи,а ме очаква 4 часова репетиция. Като изключим това съм горе-долу добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си