- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Ще се обърнат, Злати... ще се обърнат. Всичко в този живот се връща.Първоначално написано от mrazqkindergarten
До този момент, а и вече няма как да се оправи... това е най-ужасното ми лято.Първоначално написано от Zarity
Пак мисля за него![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Свежа като краставичка.Насадих си всички колеуси, полях почти цялата флора в нас, нахраних фауната, а сега кротичко си допивам кафето, мислейки си за него и чакам Нина да ми звънне да обикаляме.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Притеснен ;x
Много е топлооо![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Първоначално написано от soul1199
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ужасно притеснена и раздвоена..какво да правя![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Добре.Малко е топло,но нищоднес май ще е мързелив ден
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Отново в София ;/ ;dD и е такава жегааа, че не може да се диша ;хх
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Уморено ми е, той може да иска днес да мине да ме види мен нищо не ми се прави искам днеска да си седя в нас и да мързелувам![]()
...
Объркана.
Ще прекарам деня мързелувайки, а вечерта ще се видя с него. Не е редно... грам дори. Но и двамата го искаме... въпреки обстоятелствата.
Ще гледам това да е една от последните ни срещи, въпреки да знам, че ще искам още и още...
Само не трябва да се размеквам и да показвам, че ми е слабост, което е зверски трудно.
Другата седмица ще се запозная с Иво. А това прави нещата още по-объркващи... нямам представа в какви филми се вкарвам... време е някой да дръпне щепсела.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Охх страшно ми е жега. След вчерашния пир се чувствам наистина като във ваканция![]()
Тази седмица се почва
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Преди щях да се подразня и да поздравя роднините му до девето коляно, обаче сега ми стана приятно, не отричам. Миличък е и просто ми оправи настроението. Инак навън е като във фурна, братче, и не стига това, ми мен ме втриса.![]()
Влюбено ми е.Как обичам да си споря с него. Мога дни наред без спиране...
![]()
![]()
Толкова си го обичам, когато мисли и се обяснява.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре и изморена,но съм доста доволна от днес,а като си помисля утре обаче какво ме чака ми става....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Минаха 4 дни ..малко улегнаха нещата,май. до този момент не мога да кажа ,че изпитвам по-малко онова чувство ...сякаш се задушаваш,но не можеш да кажеш нищо..просто го изпитвам по-рядко,което пак донякъде е успокояващо. утре ще бъде интересен ден,чакам да видя какво ще стане,ако пак е там ..сигурно пак ще и изпише всичките тея глупости,мислейки си,че всичко е благодарение на него .. тя ме изкарва извън нерви с тези толкова празни надежди : гадно е да виждаш как близките ти летят в небесата,знаейки ,че скоро ще паднат,но те просто не го разбират.. а слънцето ми е в ужасни мъки,породени от безмозъчието на онзи кретен. как е възможно ?!? другата продължава да ми се цупи ,но поне за утре се разбрахме.. Гадно е ,когато всеки очаква нещо от теб, а ти самият не знаеш как да се оправиш. В момента ми е толкова трудно да си подредя мислите. Размишлявам върху повърхностни неща с цел да замажа положението с другите и се получаваше до преди малко. Утре трябва да я видя,защото трябва,защото само тя знае какво да ми каже така че да почна да мисля трезво,за себе си ,както трябваше да помисля преди доста време .. Колко го обичам..колко ме изгаря това,а сега трябва да го изпепеля,за да не погубя мен самата,защото на там отива..
Дано утре е по-добре..
^ Утрото е по-мъдро от вечерта са казали хората![]()
Ами чакам да тръгнем за летището вече всеки момент, писна ми да чакам.Да видим тати кво ми е донесъл
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Mного ми е тъжно,много..
Объркан![]()
![]()
![]()
не знам какво да правя.......
>>DjBelev<<