- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
Оф, много ми липсва![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чудесно. :P След малко потеглям с един приятел за белезници.Дано днес е хубав ден.
Вече ми е топло, а е едва 8 часа...
Искам цветяяяяяя!!!
Искам Радослав.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пие ми се кафе, а е твърде рано за да го споделя с някого.Иначе малко са ми се сковали краката от срядата... яката работа!
Първоначално написано от ForzaFelipe
Оф, много ми липсва Confused![]()
празен ...и объркан не знам какво да правя
Кофти ми е,той сякаш прие нещата доста сериозно,а мен не ме барка...Много мразя да се получава така...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хохо неска party animal ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Гадно ми е,ядосан съм и искам да се напия докъто вече не знам на кои хора съм![]()
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.
Много ми е горещо,като изключим това,бивам.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пия си кафенцето и си ям овесените ядки и чакам бубето да стане![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Абсолютно същото. Така де, само не чакам никое бубе :dПървоначално написано от Priceless
Притеснена. Иде ми да заспа и да се събудя след 5 години![]()
Искам да спя, да спя , да спя ... и да се събудя след 10 години най-рано!!!![]()
Не успях да спя, кучето ми ръфа краката и съм болен -.-
Всичко окей, ама искам да си почина! :д
Мааалко ме мързи.
Той ми липсва.
Шефът ако не ни уволни всичките днес ще е добре.В най-добрия случай ще ни гледа накриво с месеци
![]()
Иначе - ок. Ама ме мързи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
май осъзнах нещо много важно,обаче дано да греша,че много грубо се получава и изобщо не е това,което исках.![]()
опитвам се да потискам някви емоции,които ме мъчат и да не го мисля толкова.
Ще се побъркам,нито с единия нито с другия не занам какво да правя...
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ААААВики си дойде! Най-после.
Ох, как се бях затъжила... Преди малко си тръгна от нас, пет часа прекарахме в бъбрене и пак не се наговорихме.
Сега чакаме жегата малко да отмине и излизаме навън. <333
По-късно ще се видя и с него.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ъм... вече съм готовАма..... късно ли се сетих? Но определено съм готов, да ... точно така. Ще я направя много щастлива, ще и направя живота по-лек и по-хубав, стига да ми се довери. Деба... така без причина наистина е кофти. Тя си мисли, че съм някъв... ддз... нали се сещате? Лошите неща, когато не сте се виждали скоро. Блах! Аз съм си същия... вече съм още по-силен и добър дори... но късно ли е? Късно е? Или не? Времето ще покаже.
Топло ми е...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Оо,обзел ме е небивал мързел след тая седмица,направо се разбих (особено след тая нощ) Мисля уикенда да го прекарам в спане и непрестанно пиене на студени неща.А и утре ще отида да се подстрижа,че вече косата ми е пълна драма и не мога да я изправя по смъртно.
А тоя моя колко е сладък не е истина просто.Ама няма да го видя скороКакто и да е,ще почака малко
ПП:ЖЕГА МИ Е ВЕЕЕ!
Брях,брях
Гузно ми е, че изядох почти целия шоколад, и искам още![]()